A bőség kertje

A bőség kertje

4 990 Ft

Biokert, amely gazdagon terem és hagy időt a pihenésre is.

Elfogyott

Cikkszám: KG-A-BOSEG-KERTJE-SZAKKONYV-WP-236.
Kategóriák: , .

A Bőség kertje könyv egyszerű, gyakorlatias tanácsokat ad az olvasónak a kertészkedéshez.

Tömeg 0,57 kg
csomagolás

Bio besorolás

Szerző

A bőség kertje-könyv

A Bőség kertje könyv egyszerű, gyakorlatias tanácsokat ad az olvasónak a kertészkedéshez.

Termelj úgy, hogy ne kelljen fél napokat a kertben gyomlálnod.

Hagyd, hogy a talajélőlények dolgozzanak helyetted!

20 év agrártapasztalattal a hátam mögött úgy döntöttem, összegyűjtöm mindazon tudást, amely segítségével bárki létrehozhatja időkímélő konyhakertjét.

Családanyaként és egészségtudatos emberként sokszor nekiláttam a kertészkedésnek, de legtöbbször a munka és az egyéb otthoni teendők gátat szabtak a tevékenységnek. A konyhakertben tornyosuló teendőkre nem maradt időm és sokszor én is feladtam.

A bőség kertje című könyvemben átadom mindazt a tudást, amely segítségével bárki megtanulhatja, hogyan lehet időkímélően és vegyszerek nélkül termelni.

Az egészséges táplálkozás iránti igény növekedésével egyre fontosabbá válik az egészséges, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök fogyasztása. Ezeket a kiskertekben, sőt az előkertekben és díszkertekben is megtermelhetjük.

A bőség kertje modell a természet mintájára, a biokertészet alapelveinek követésével valósult meg.

A könyv nyelvezetében egyszerű, könnyen követhető hasznos útmutatókkal teli mondanivalóját a kertészkedésben járatlan emberek is könnyen elsajátíthatják. A természet alapelvein működő bőség kertje modell beilleszthető a díszkertekbe is, de alternatívát kínál nagyobb kertekben a családok teljes zöldségskálájának a megtermelésére, akár önellátásra is.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.