Ágvágó

Ágvágó

10 200 Ft

Kis erőkifejtést igénylő, sokoldalú kerti vágóeszköz egész évben.

1 készleten

Cikkszám: KG-AGVAGO-MGM-193.
Kategóriák: , .

Kis erőkifejtést igénylő, sokoldalú kerti vágóeszköz egész évben.

Tömeg 0,165 kg
csomagolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Ágvágó, teleszkópos olló

Az ágvágó, teleszkópos olló nagyon erős kialakítású metszőolló. Hosszú, erős acél nyele teleszkóppal egészen 1 méter hosszúságúra növelhető. Ennél a méretnél a vágási erő, már nagyon nagy, akár 4 cm átmérőjű száraz ágak vágására is alkalmas. Az él is nagyon erős, így a használati időtartama hosszú.

Ez a típus nyújtja a legtöbb lehetőséget a koronák alakításában, ritkításnál és az év közbeni egészségügyi metszéseknél.

Az állítható nyél hosszúság lehetővé teszi olyan ágak elérését is, amelyek egyébként létra igénybevételét tennék szükségessé, megnehezítve a munkát.

Sokkal gyorsabban haladhatunk, mint kézi fűrésszel és a már levágott ágak aprítása is könnyen megoldható ezzel az ollóval.

FONTOS: gyakran fertőtlenítsük az élét, ahogy másik növényen kezdünk dolgozni, mert a betegségek többségét ezzel az eszközzel tudjuk átvinni egyikről a másikra!!!

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.”