Alga K Plus 1 kg

Alga K Plus 1 kg

7 890 Ft

Kálium BIO tápoldat.

2 készleten

Cikkszám: KG-ALGAKPLUS-KWZ-077.
Kategóriák: , .
Tömeg 1 kg
Bio besorolás

Hatóanyag

csomagolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Alga K Plus 1 kg bio tápanyag

Az Alga K Plus 1 kg bio tápanyag magas alga- és káliumtartalmú tápoldat és lombtrágya szőlő és gyümölcs kultúrák termésének minőségjavítására, a cukortartalom növelésre, színesítésre.

Termésminőség javító biostimulátor. Lombtrágyaként és tápoldatként is használható BIO készítmény, mely speciális algák kivonatából készült.
Gyorsítja az érést, javítja a színesedést, emeli az édes ízt.

Az algakivonat érésgyorsító hatását fokozza a termékben levő kálium, ami a termés cukortartalmát is növeli. Fontos, hogy a használt oldat töménysége ne haladja meg a 0,3% koncentrációt!

Az Alga K Plus igen magas kálium- és algatartalmú lombtrágya. Használatát az érés kezdetétől javasoljuk. A benne található algakivonat és a kálium kombinációja igen hatásosan javítja a termés minőségét, elsősorban a cukor- és szárazanyag-tartalmát, az aromaanyagok mennyiségét, és hozzájárul a piacos szín kialakításához.
Szőlő és gyümölcs kultúrák termésének minőségjavítására, a cukortartalom növelésre, színesítésre 3–5 kg/ha mennyiségben, legfeljebb 0,7–1,0%-os töménységben, az érés kezdetétől 3 alkalommal kijuttatva.
A kezeléseket a betakarítás előtt egy héttel be kell fejezni!

A Bio-Gazdabolt ajánlásával:

A gyümölcsök és a paradicsom édességének fokozására használjuk biogazdálkodásban. A termés kialakulásának folyamatában elengedhetetlen a Kálium, szintjének megemelése javítja a termések minőségét.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.