Algil-Bio 1L

Algil-Bio 1L

2 830 Ft

Biodiverzitás a baktériumflórában. Őshonos bakteriális oltóanyag talajba, komposztba, mulcsra és növényre.

30 készleten

Cikkszám: KG-ALGILB-AGB-099.
Kategóriák: , .
Tömeg 1 kg
Bio besorolás

csomagolás

Hatóanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Algil-Bio 1 liter

Az Algil-Bio 1 liter, nagy fajgazdagságú mikrobiális készítmény.

Giliszta humuszból, speciális eljárással kivont stabil, hűtést nem igénylő élő készítmény. Felhasználható mulcs, komposzt vagy talaj beoltására, illetve a növényre történő permetezéssel kondicionálásra. A piacon kapható legmagasabb fajszámmal rendelkező mikroorganizmus tartalmú termék.

Segíti a tápanyagfelvételt, elősegíti a szárnövekedést, levélképződést, virág képződést. Növeli a növények stressz tűrőképességét (időjárás, kártevők). Jó alternatíva a bio gazdaságok növénytáplálására.

Nagyobb, ízesebb, szebb termések. Üvegházi és fólia termesztésnél visszaadja az eredeti természetes szabadföldi ízt. Magasabb terméshozamok például paprika kultúrában.

Első használatkor javasolt az 50%-os higítás, melyet a későbbiekben 10%-ra lehet csökkenteni. Ökológiai (bio) gazdálkodásban használható.

Tárolása hűtést és fagyasztást nem igényel! Egyedi gyártástechnológia. Teljes körű alkalmazásra alkalmas (lombtrágyaként, talajoltó készítményként).  Algil-Bio több mint 2000 mikroorganizmus fajt tartalmaz.  Akár 20% – 40% közötti terméshozam növekedés is elérhető a használatával.

székely gyöngyvér ajánlásával:

Ezt a terméket elsősorban a biokertek, biogazdaságok talajainak javítására, a baktériumflóra biodiverzitásának növelésére javasoljuk. Talaj oltóanyagként viszonylag nagy töménységben érdemes kijuttatni, vagy komposztban felszaporítani a benne levő baktériumokat. Talajban 1 liter/50 m2, komposztban 1 liter/2 m2 mennyiségben javasoljuk használni.

Permetezve egyrészt lombtrágyaként, másrészt növényfelületi probiotikumként hat.

Nagyon fontos felhasználási területe a mulcs kezelése. Időszakonkénti használatával egyrészt a mulcs lebomlása, tápanyaggá alakítása gyorsul és javul, másrészt az egészséges mikrobiális folyamatok kialakításával segít elkerülni az emberre is veszélyes kórokozók, például a penészgombák felszaporodását a mulcsban.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.