Almamoly feromoncsapda

Almamoly feromoncsapda

4 950 Ft

Almamoly előrejelzésére,  gyérítésére.

9 készleten

Cikkszám: KG-ALMAMOLY-BIOC027.
Tömeg 0,165 kg
Bio besorolás

Hatóanyag

csomagolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Almamoly feromoncsapda

Az almamoly feromoncsapda fajspecifikus illattal csalogatja az adott lepkefaj hímjeit a csapdához. Így nyomon tudjuk követni a különböző kártevő lepkék megjelenését és rajzását a területen.

A feromoncsapdák alkalmazása segít az okszerű és szükséges növényvédelemi eljárás helyes időpontjának megválasztásában, illetve kisebb kertekben hatékony a kártevők jelentős gyérítésében.

Használata: 

A csomagban lévő rajz alapján állítsuk össze a csapdaházat és a megfelelő helyen helyezzük el benne a feromoncsalétket. A mellékelt drót segítségével rögzítsük a csapdát a fán szemmagasságban, olyan helyen ahol a szél nem mozgatja túl erősen. Célszerű két feromoncsapdát alkalmazni, hogy pontosabb képet kapjunk a terület fertőzöttségéről. A csapdákat legalább kétnaponta ellenőrizzük és írjuk fel a fogási adatokat, hogy könnyebb legyen a rajzáscsúcs megállapítása. A ragacslapokról minden nap kaparjuk le az aznapi fogást, ha a ragacslap megtelik, cseréljük újra. A feromon csalétket 4-5 hetente cseréljük.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.