Árnyéktűrő fűmagkeverék

Árnyéktűrő fűmagkeverék

3 700 Ft

Árnyéktűrő keverék ökológiai kezelésű gyümölcsösökbe lombzáródás után.

6 készleten

Cikkszám: VegyszmV-FU-RD400.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Árnyéktűrő vegyszermentes fűmagkeverék 500g

Árnyéktűrő vegyszermentes fűmagkeverék  egy speciális összetételű fűmag keverék. Ideális árnyékos területekre, ahol a nap folyamán csak időszakosan vagy egyáltalán nem éri a füvet napsütés.

Az árnyékos / félárnyékos területeken is szép élénk zöld színű, sűrű gyeptakarót alkotnak.

Ajánlott fák alá, sövények mellé kertekbe és parkokba egyaránt.

Biogazdálkodásban a záródott koronájú, idősebb gyümölcsösök alatti talajtakarásra

Vetésidő szabadföldbe: szeptember és március első

Tartalom: 500g

Vegyszermentes vetőmagok

Biokiskert kezeletlen, azaz csávázatlan vetőmagjai olyan nagy múltú vetőmag előállító cégektől származnak, amelyek minden esetben igazolják a vetőmag származását és vegyszermentességét. Ennek a tényét a tasakon saját jelöléssel feltüntetjük. Biogazdálkodók számára mi szolgáltatjuk a minősítő szervezetek által elfogadott formában az erről szóló igazolást. Ehhez a vásárláskor jelezni kell, hogy ökológiai gazdálkodásban kerül felhasználásra a vetőmag.

A vegyszermentes vetőmag nem ökológiai gazdálkodásból származik és nem elsősorban ellenálló képességre szelektált. Az anyanövényeknél a vetőmagtermelők még vegyszeres növényvédelmet használtak, a termésérés időszakában viszont már nem kezelték, illetve a vetőmagok tisztítása, szárítása után sem vonták be semmilyen biogazdálkodásban nem engedélyezett anyaggal.

Ezekből a vetőmagokból nem származik szermaradvány a belőlük termelt növényben, de nem bio vetőmagok!

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.