Árnyéktűrő fűmagkeverék 500 gr

Árnyéktűrő fűmagkeverék 500 gr

1 840 Ft

Árnyéktűrő keverék ökológiai kezelésű gyümölcsösökbe lombzáródás után.

33 készleten

Cikkszám: VegyszmV-FU-RD400.

Árnyéktűrő vegyszermentes fűmagkeverék 500 gr egy speciális összetételű fűmag keverék. Ideális árnyékos területekre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Árnyéktűrő vegyszermentes fűmagkeverék 500g

Árnyéktűrő vegyszermentes fűmagkeverék 500 gr egy speciális összetételű fűmag keverék. Ideális árnyékos területekre, ahol a nap folyamán csak időszakosan vagy egyáltalán nem éri a füvet napsütés.

Az árnyékos / félárnyékos területeken is szép élénk zöld színű, sűrű gyeptakarót alkotnak.

Ajánlott fák alá, sövények mellé kertekbe és parkokba egyaránt.

Biogazdálkodásban a záródott koronájú, idősebb gyümölcsösök alatti talajtakarásra

Vetésidő szabadföldbe: szeptember és március első

Tartalom: 500g

Vegyszermentes vetőmagok

A Biokiskert kezeletlen, azaz csávázatlan vetőmagjai olyan nagy múltú vetőmag előállító cégektől származnak, amelyek minden esetben igazolják a vetőmag származását és vegyszermentességét. Ennek a tényét a tasakon saját jelöléssel feltüntetjük. Biogazdálkodók számára mi szolgáltatjuk a minősítő szervezetek által elfogadott formában az erről szóló igazolást. Ehhez a vásárláskor jelezni kell, hogy ökológiai gazdálkodásban kerül felhasználásra a vetőmag.

A vegyszermentes vetőmag nem ökológiai gazdálkodásból származik és nem elsősorban ellenálló képességre szelektált. Az anyanövényeknél a vetőmagtermelők még vegyszeres növényvédelmet használtak, a termésérés időszakában viszont már nem kezelték, illetve a vetőmagok tisztítása, szárítása után sem vonták be semmilyen biogazdálkodásban nem engedélyezett anyaggal.

Ezekből a vetőmagokból nem származik szermaradvány a belőlük termelt növényben, de nem bio vetőmagok!

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.