Artis Pro 1kg

Cikkszám: KG-ARTIS-PRO-1KG-KWZ-001.

Artis Pro 1kg

44 490 Ft

A fonalférgek és egyes talajlakó rovarok ellen.

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Artis 1 kg bio rovarölő gomba

Az Artis 1 kg bio rovarölő termék a Beauveria bassiana gomba spóráit tartalmazza.

Ez a gomba kedvezőtlen feltételeket teremt a talajban előforduló egyes rovarok és fonálférgek számára.

Minden kertészeti kultúrában alkalmazható.

A Bio-Gazdabolt ajánlásával:

Fonalférgekre és rovarokra is ható talajlakó gomba. Gyéríti a talajlakó kártevő rovarok egy részét. Pajorokra, lótücsökre nem javasolt. Alkalmas ellenben pl.:a gyökértetvek, földibolhák, tripszek, drótférgek gyérítésére.

Ezek az élő készítményeink rövid szavatossági idővel rendelkeznek és április közepétől CSAK HŰTVE szállítjuk ki őket. Folyamatosan hűtjük és átvétel után is javasoljuk a további hűtést! Április végétől 350 Ft-os hűtőakkut számítunk fel hozzá! Csak házhoz szállítással tudjuk küldeni.

Be kell dolgozni a talajba!
20 g-ot kb. 5 liter vízzel célszerű hígítani. Elegendő locsolókannával , öntözőfejjel kijuttatni.

Talajkezelésre 1,5-6,0 kg/ha mennyiségben (paprikában, para­dicsomban 3-6 kg/ha) maximum 1%-os tömény­ségben vizes szuszpenzióban vetés, palántázás előtt a talaj felszínére permetezve, majd seké­lyen bedolgozva.

Az intenzív növekedés időszakában a talaj ön­tözésére 1,5-6,0 kg/ha mennyiségben is leg­feljebb 0,1%-os töménységben kijuttatva, majd igény szerint megismételve.

Virágzásban nem használható!

Csepegtető öntözés esetén az öntözési rendszer mikroszűrőjét el kell távolítani és az öntözés után a rendszert tiszta vízzel át kell mosni!Az Artis Pro a Beauveria bassiana gomba spóráit tartalmazza, mely gombafaj a szakirodalom szerint a jelenlétével rontja a különböző talajban élő rovarlárvák és fonálférgek életkörülményeit, kártételüket jelentősen csökkenti, optimális feltételek
(pH, talajnedvesség, só koncentráció) között megszüntetheti. Paprika, paradicsom, uborka, gyökérzöldség, hagyma, burgonya és egyéb kertészeti kultúrákban az elmúlt évek vizsgálatai alapján egyértelműen fokozzák a termőképességet, mind a talajba dolgozással és a csepegtetéssel kijuttatva egyaránt. A gyökérzöldségek esetében javul az elsődleges minőségű termés aránya.

Gombaölő készítményekkel, biopreparátum gom­bákra is ható talajfertőtlenítő szerekkel, valamint Trichoderma alapú készítményekkel együtt nem alkalmazható!

A Nematop és Nemastar hasznos fonalféreg készítményeket károsítja, együtt nem használhatók.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.