Artis Pro 100g

Artis Pro 100g

7 450 Ft

A fonalférgek és egyes talajlakó rovarok ellen (pl. cseresznye- és dió burokfúró legyek-talajban levő- lárvái).

7 készleten

Cikkszám: KG-ARTIS100g-KWZ-002.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Artis Pro 100 g bio FONALFÉREG és rovarölő gomba

Az Artis Pro 100 g bio rovarölő termék a Beauveria bassiana gomba spóráit tartalmazza.

Hivatalos leírás:

Ez a gomba kedvezőtlen feltételeket teremt a talajban előforduló egyes rovarok és fonálférgek számára.

Minden kertészeti kultúrában alkalmazható.

Talajkezelésre 1,5-6,0 kg/ha mennyiségben (paprikában, para­dicsomban 3-6 kg/ha) maximum 1%-os tömény­ségben. Vizes szuszpenzióban vetés, palántázás előtt a talaj felszínére permetezve, majd seké­lyen bedolgozva.

Az intenzív növekedés időszakában a talaj ön­tözésére 1,5-6,0 kg/ha mennyiségben is leg­feljebb 0,1%-os töménységben kijuttatva, majd igény szerint megismételve.

Csepegtető öntözés esetén az öntözési rendszer mikroszűrőjét el kell távolítani és az öntözés után a rendszert tiszta vízzel át kell mosni!

Az Artis Pro a Beauveria bassiana gomba spóráit tartalmazza, mely gombafaj a szakirodalom szerint a jelenlétével rontja a különböző talajban élő rovarlárvák és fonálférgek életkörülményeit. Kártételüket jelentősen csökkenti, optimális feltételek(pH, talajnedvesség, só koncentráció) között megszüntetheti. Paprika, paradicsom, uborka, gyökérzöldség,  hagyma, burgonya és egyéb kertészeti kultúrákban az elmúlt évek vizsgálatai alapján egyértelműen fokozzák a termőképességet, mind a talajba dolgozással és a csepegtetéssel kijuttatva egyaránt.  A gyökérzöldségek esetében javul az elsődleges minőségű termés aránya.

SZÉKELY GYÖNGYVÉR ajánlásával:

Fonalférgekre és rovarokra is ható talajlakó gomba. Gyéríti a talajlakó kártevő rovarok egy részét. Pajorokra, lótücsökre nem javasolt. Alkalmas ellenben pl.:a gyökértetvek, földibolhák, tripszek, drótférgek, cseresznyelégy- és dió burokfúró légy lárváinak gyérítésére.

Ezek az élő készítményeink rövid szavatossági idővel rendelkeznek és április közepétől CSAK HŰTVE szállítjuk ki őket. Folyamatosan hűtjük és átvétel után is javasoljuk a további hűtést! Április végétől 300 Ft-os hűtőakkut számítunk fel hozzá! 

Be kell dolgozni a talajba!
20 g Artis Pro -t kb. 10-20 liter vízzel célszerű hígítani. Elegendő locsolókannával , öntözőfejjel kijuttatni.

Gomba-ölő készítményekkel, biopreparátum gom­bákra is ható talajfertőtlenítő szerekkel, valamint Trichoderma alapú készítményekkel együtt nem alkalmazható!

A Nematop és Nemastar hasznos fonalféreg készítményeket károsítja, együtt nem használhatók.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.