Biopázsit 3in1

Biopázsit 3in1

11 900 Ft

Az egészséges pázsit bio megoldása robotfűnyíróhoz is!

3 készleten

Cikkszám: KG-BIO-PAZSIT-BKK300.
Kategóriák: , .

A Biopázsit 3in1 egészséges és hatékony megoldást biztosít a pázsitnak kémiai gombaölők és műtrágyák helyett BIO módon.

Tömeg 0,4 kg

BioPázsit 3in1

A Biopázsit 3in1 egészséges és hatékony megoldást biztosít a pázsitnak kémiai gombaölők és műtrágyák helyett BIO módon.

Tartalma:

1 db TYRA 100 g

1 db AgriN 100g

1 db AmazoN 100g

Együtt olcsóbb!!!

A sárguló foltok és elhaló fű a gombabetegségek fő tünetei. Esős időszakokban, vagy túlöntözésnél szinte mindig megjelennek. Nagy területeken elpusztíthatják a gyepet. A Tyra kiszorítja a kórokozó gombákat. Ez egy más gombákat parazitáló gomba. Amely nagyon gyorsan megállítja a betegséget, és elpusztítja a kórokozókat.

A nyíráskor lehulló fűdarabkákból áll össze a gyepfilc, és ezen szaporodnak el a kórokozó gombák. Az Agrin az egyik legerősebb cellulózbontó baktérium. A szaporodásához a levegőből köti meg a nitrogént, majd a növények számára felvehetővé teszi. Ezzel pedig kiváltja a nitrogén műtrágyákat.

A gyorsan nővő fű sok nitrogént igényel, amit ha műtrágyával biztosítanak, akkor elszikesítik a talajt. A növények ellenálló képességét pedig csökkentik, ami a gombabetegségeknek kedvez. Az Amazon biztosítja a fű regenerálódását, és nitrogént juttat levélen át. Teljesen új baktérium a növénytermesztésben, amely beindítja a fű immunrendszerét, és a levélfelületen át nitrogént juttat az éppen fejlődő-regenerálódó szövetekbe. Azonnali növekedést és újrasarjadást biztosít.

Egészséges és hatékony megoldás a pázsit tulajdonosoknak.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.