BioStop

BioStop

610 Ft

Méregmentes egér és pocokcsapda egyszerűen.

Elfogyott

Cikkszám: KG-EGERFOGO-MGM-194.
Kategóriák: , .

Méregmentes egér és pocokcsapda egyszerűen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

BioStop egérfogó ragasztó

A BioStop egérfogó ragasztó hatékony, irtószermentes megoldást kínál az egerek befogására. A gyors és látványos eredményt adó termék kihelyezése egyszerű, ugyanakkor széleskörűen alkalmazható Biokertekben, biogazdaságokban is.

A BioGazdabolt ajánlásával:

Hatalmas gondokat okoznak az egerek és pockok szinte minden kertben, gazdaságban. Az igazán bio megoldás a jól egerésző macskák és a ragadozómadarak. Amikor ez a kettő nem elégséges, akkor kell keresni valamilyen méregmentes megoldást, azaz csapdát. A mechanikus csapdákkal ellentétben ehhez nem kell állandó, tisztítandó fogószerkezet és a gyérítés után egyszerűen kidobhatók.

Erre a célra tökéletesen megfelel egy üres PET palack. Amennyiben egeret akarunk fogni, akkor elegendő valahol középtájon kivágni egy akkor a lyukat, hogy beférjen a tubus nyílása és onnan nyomjunk ragasztót a palackba, amit onnan kezdve az oldalára döntve tárolunk kupak nélkül. Dobjunk bele pár szem diót, vagy mogyorót, esetleg sajtot és helyezzük el a palackot eldugott helyre ahol járnak az egerek. Pocoknál annyi a különbség, hogy a palack nyakát le kell vágni, hogy beférjen a lyukon a pocok.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.