Bojtos zsálya

Bojtos zsálya

1 590 Ft

A rózsaszín és lila színű zsálya igazi rovarmágnes  

6 készleten

Cikkszám: BioV-HASZNOSVIRAG-RSb132.

A bojtos zsálya díszítő értékét a színes sziromszerű fellevelek adják, melyek a rózsaszín és lila szín különböző árnyalataiban tündökölnek.

Tömeg 0,01 kg
Bio besorolás
csomagolás
Faj

Bojtos zsálya bio hasznos virág vetőmag

A bojtos zsálya bio vetőmag díszítő értékét a színes sziromszerű fellevelek adják, melyek a
rózsaszín és lila szín különböző árnyalataiban tündökölnek.
Egyéves növény, melyet érdemes csoportosan vetni, úgy díszít igazán.
Virágzás után érdemes visszavágni, az újabb virághullám érdekében.

vetési idő: március-április
virágzás: június eleje-szeptember közepe
Tartalom: 0,5 g
Ezermagtömeg: 2,59 g

REINSAAT VETŐMAGOK

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei a legalkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

A Búzavirág színkeverék csírázóképességére saját speciális előírásokat használnak, a hatóságilag előírtakon felül, így ezeknek a vetőmagoknak az átlagosnál jobb a kelési aránya. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Cégünk folyamatos szakmai kapcsolatban áll az előállító ReinSaat céggel és a vetőmag előállítást is nyomon követjük, ellátjuk márka képviseletüket.

Vetőmag visszafogásra ezek a legalkalmasabb növények!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.