Botanikai krókuszok színkeverék

Botanikai krókuszok színkeverék

790 Ft

A legkorábbi virág az ökológiai gyepekben és virágszigetekben.

Elfogyott

Cikkszám: VegyszmV-CROCUS-RD407.
Tömeg 0,1 kg
Bio besorolás

csomagolás

Faj

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Crocus botanikai színkeverék vegyszermentes virághagyma

Virágzás idő: március-április

A Crocus botanikai színkeverék vegyszermentes virághagyma a legkorábbi virág az ökológiai virágszigetekben.

Teljesen igénytelen, évelő és helyben szaporodik. Kis mérete miatt elvirágzás után jól tűri a taposát és kaszálást, ezért magába a gyepbe is telepíthető.

A kis méretű, igénytelen, vad típusú virágok azért fontosan a biokertekben, mert a hasznos rovarok számára táplálékot biztosítanak. A méheknek és egyéb beporzóknak ezek a legkoraibb táplálékforrásai, amely odaszoktatja és közel tartja őket a később beporzandó haszonnövények közelébe.

Talán ennél is fontosabb azonban, hogy a hasznos ragadozó rovaroknak, amikor nincsenek ehető kártevők, szintén alternatív táplálékot jelentenek, ezért a biokerti ökoszisztémák leghasznosabb rovarainak sokféleségét biztosítják a biokertekben.

Ütetési idő: október-komoly fagyokig

Tartalom: 5-6 db

Hasznos élő szervezetek, betelepíthető ragadozó- és beporzó rovarok rendelhetők biogazdabolt.hu webáruházunkban ITT:

Hasznos rovarok

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.