Csíráztató üvegedény

Csíráztató üvegedény

1 990 Ft

Egészséges csírák otthonra.

Elfogyott

Cikkszám: KG-CSIRÁZTATÓÜVEG-MGM-174.
Kategóriák: , .

Egészséges csírák otthonra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Csíráztató üvegedény

A csíráztató üvegedény dekoratív edény,  csíranövények egyszerű neveléséhez.

Csírák otthoni nevelésére.

Használatával biztosított a fejlődő csírák folyamatos szellőzése.

Tökéletesen fertőtleníthető, a téli hónapok saját előállítású vitaminjainak forrása.

A csírák jótékony hatásai:

A téli időszakban, amikor kevés a friss zöldség és gyümölcs, fogyasszunk vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag csírát.

Ha otthon, mi magunk csíráztatunk, mindig tartsuk szem előtt, hogy csak csíráztatásra szánt magokat használjunk fel, ugyanis ezek a magok nem tartalmaznak vegyszereket, vegyszer maradékokat, ellentétben a csávázott vetőmagokkal.

Ásványi anyagok és vitaminok halmozódnak fel a csírában, méghozzá az emberi szervezet számára könnyen felvehető formában. A növény fejlődése során ebben a fázisban tartalmazza a legnagyobb mennyiségű enzimet, amely segíti a hasznos anyagok felszívódását. A magban található keményítő a csírázás során egyszerű cukrokra bomlik le, mely azonnali energiaforrás a szervezetünk számára. A magban lévő összetett zsírok is alkotóelemeikre esnek szét, ezáltal a csíra olajtartalma könnyebben emészthető. A mag fehérjéi aminosavakra bomlanak, sőt, a csírában újabb aminosavak keletkeznek, így a csíra fehérjetartalma magasabb a magénál. A csírázás során a mag vitamintartalma óriási mértékben megnő. Ha a csírákat bevesszük az étrendünkbe, akkor garantált, hogy teljes értékű B12-vitaminhoz is hozzájutunk.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.