Dalmát rovarporvirág

Dalmát rovarporvirág

1 550 Ft

Igazi alternatívája a szintetikus rovarirtóknak.

Elfogyott

Cikkszám: CS-ROVARPORV-GAB-004.
Kategóriák: , .

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Dalmát rovarporvirág bio gyógynövény

A dalmát rovarporvirág bio gyógynövény rendkívül hatékony a biológiai védekezésben. Igazi alternatívája a szintetikus rovarirtóknak.
A rovar kártevők elleni védekezésben hatékony segítség.

Ez ugyanis egy olyan nagyszerű természetes rovarölő szer, amely a melegvérű állatok számára semmilyen káros hatással nem rendelkezik, de a rovarokkal szemben azonnali rovarölő, taglózó hatása van.

A rovarok trachearendszerébe bekerülve megbénítja és leállítja a légzést.

A környezet- és egészségtudatosság előtérbe kerülésével egyre nagyobb figyelmet fordítanak a virág termesztésére.
Nem szelektív, így a belőle készült természetes por használatát csak okszerűen javasoljuk!

Mindenkinek ajánlott néhány tövet a kertjébe ültetni. Nem igényel sok gondozást, margarétához hasonló virága a kertünk dísze is lehet.

Fűszer és gyógynövény vegyszermentes palántáink

Minden gyógy- és fűszernövény palántánk vegyszermentes bio minősítésű kertészetéből származik.

A különleges kínálat folyamatosan változik. A különböző fajokból, fajtákból álló készletünk változik és ahogy elfogy egy-egy idény növény ELFOGYOTT címkével látjuk el a webáruházban.

Az új fajokat, fajtákat elsőként a Biokiskert és a Bio-Gazdabolt Facebook oldalán mutatjuk be, az aktuálisan ültethetőket pedig mindig az utolsó Biokert Magazinban tesszük közzé, ahol segítséget is adunk a választáshoz és a kezeléshez.

Palántáink többségét (limitált, csomagonkénti maximum 10 db-os mennyiségben) házhoz szállítással ki is küldjük, de ha lehet akkor a telephelyi átvételt javasoljuk.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

A Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
A FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.