DCM zöldség 1500g

DCM zöldség 1500g

5 600 Ft

Természetes tápanyagok komplex formában a több termésért.

Elfogyott

Cikkszám: KG-DCM-ZOLDSEG-1.5-VV-076.
Kategóriák: , .
Tömeg 1,5 kg
Bio besorolás

Hatóanyag

csomagolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

DCM bio tápanyag zöldségeknek 1,5 kg

A DCM bio tápanyag zöldségeknek speciális mikrogranulált szerves trágya.

NPK 6-3-12+2 MgO

Összetétel: nitrogén, ebből 6% szervesen kötődő nitrogén. 3% foszforpentoxid vízben oldódó és semleges amm. citrát, oldatban oldódó 12% káliumoxid, vízben oldódó 2% összes magnéziumoxid savakban oldható, 38% os szerves anyag.

Alkalmazás Levélzöldségeknek 100-150g /m2

Gyökérzöldségeknek 100-150g/m2

Burgonya, paradicsom, paprika, padlizsán 150-200g/m2

Bab, borsó 50g/m2

Fűszernövények 50-100 g/m2

Káposztafélék 100-150g6m2

Hatástartam kb. 3 hónap

A speciális összetétel megfelelő tápanyagot biztosít a zöldségeknek és fűszernövényeknek. A szerves anyagok lassan, folyamatosan fejtik ki hatásukat, a tápanyagok folyamatosan hatnak a talaj mikrobiológiai életére, a talajbaktériumok hatására humusz képződik, ami erőteljes növekedést és jobb tápanyag felvételt eredményez.
BIO gazdálkodásnál is használható. A termék kizárólag az EC2092/91Szabályzatának II.sz. mellékletében engedélyezett alapanyagokat tartalmazza.

A legjobb hatás érdekében javasolt a talajjal összemorzsolva elkeverni, majd alaposan beöntözni.

SZÉKELY GYÖNGYVÉR AJÁNLÁSA:

Zöldségfélék tápanyagpótlására. Közvetlenül szórjuk a talajra ahonnan az öntözővízzel mosódik a gyökérzónába. Főként az intenzív növekedés és a terméscsúcs idején jelent gyors segítséget a növényeknek.

Feloldva beöntözésre gyors tápanyag felszívódás is elérhető. Az így készített oldat komplex tápoldatként funkcionál.

Magas kálium és magnézium tartalma a növények reprodukciós és vegetatív működését egyensúlyban tartja, ezáltal kiegyenlített növényállományt kapunk, magas hozammal.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.