Double Pinwheel

Double Pinwheel

1 690 Ft

Különleges mintájú büdöske.

29 készleten

Cikkszám: BioV-HASZNOSVIRAG-RSb119.

A Double Pinwheel bársonyvirág bio vetőmag egy igazán különleges fajta.

Virágai egyszerűek, rozsdavörös-sárga csíkosak. Bokra elágazó, magas.

Tömeg 0,01 kg
Faj

csomagolás

Bio besorolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Double Pinwheel bársonyvirág bio vetőmag

A Double Pinwheel bársonyvirág bio vetőmag egy igazán különleges, és szokatlan bársonyvirág-fajta. A növény gazdagon virágzik, és bokra elágazó, magas. A virágai egyszerűek, rozsdavörös-sárga csíkosak, a lombja kecses. Hosszan, júliustól októberig virágzik. A bársonyvirág különösen jó szolgálatot tesz a biokertben. Gyökerei távol tartják a fonalférgeket. Virágai vonzzák a levéltetvek egyik nagy ellenségét, a zengőlegyet. A Double Pinwheel bársonyvirág a napos, jó vízelvezetésű helyet igényel.

Vetés palántának: március

Vetés helyére: május

Virágzási idő: július-október

REINSAAT VETŐMAGOK

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei a legalkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

A Double Pinwheel bársonyvirág  csírázóképességére saját speciális előírásokat használnak, a hatóságilag előírtakon felül, így ezeknek a vetőmagoknak az átlagosnál jobb a kelési aránya. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Cégünk folyamatos szakmai kapcsolatban áll az előállító ReinSaat céggel és a vetőmag előállítást is nyomon követjük, ellátjuk márka képviseletüket.

Vetőmag visszafogásra ezek a legalkalmasabb növények!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.