Eva Solo önöntöző fűszernövény tartó bio palántákkal

Eva Solo önöntöző fűszernövény tartó bio palántákkal

20 890 Ft

Gyógyító, bio levélzöldségek, önöntöző gyógynövénytartóból.

6 készleten

Cikkszám: AJDK-LEVZ-BKK-001.
Kategória: .

Az Eva Solo öntöző fűszernövény tartó bio palántákkal  minden konyha stílusához illik.

A kaspó tökéletesen illeszkedik a növények igényeihez.

Eva Solo önöntöző fűszernövény tartó bio palántákkal

Az Eva Solo öntöző fűszernövény tartó bio palántákkal  minden konyha stílusához illik. Letisztult formája tökéletesen illeszkedik a növények igényeihez. Alsó, víztartó része külön feltölthető, így tökéletes nedvességet biztosít a cserepes növényeknek.

Szép konyhákba szerettünk volna egy igazi márkás, design terméket megtölteni „egészséggel”. Az Eva Solo márkára esett a választásunk, melynek elegáns növénytartó tálja tökéletes helyet biztosít bio minősítésű, gyógyító levélzöldségeink számára. Ezek a növények téli időszakban nagy mennyiségű zöldtömeget adnak, melyek ízvilága tökéletes salátakeverékekbe. Egyben gyógynövények is, melyek felmagzásukkor, késő tavasszal kiültethetők a kertbe.

Bio Szarvasagancs útifű 

Kis méretű, tőlevél rózsával szaporodó gyógynövény. Salátaként fogyasztjuk, íze és állaga is a jégsalátáéhoz hasonlít, nem csípős, vagy kesernyés. Magas a vitamin és ásványianyag tartalma. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy iridoidok, fenolglikozidok, triterpének, flavonoidok és nyálkaanyagok találhatók benne. Amelyek kiválóak az oxidatív stressz okozta betegségek megelőzésére. Hatóanyagai az egyéb útifű fajokéhoz hasonlók. Levelében és maghéjában nyálkaanyagok vannak. Szemirritációk alkalmi kezelésére, nyugtatására alkalmas. Enyhe székletlazító, bél nyálkahártya nyugtató hatású.

Bio Borbálafű

Zöld, ízletes rozettája a téli hónapokban is szedhető, akár meleg konyhában is. Íze hasonlít a rukkolához és az ázsiai káposztákhoz. Mindig a tőrózsa külső leveleit szedjük le, hogy belülről meg tudja magát újítani!. A csípőssége miatt téli tormának vagy téli zsázsának is szokták nevezni.  Enyhe csípősségét mustárolaj tartalma adja, amely fertőtlenítő hatású, gomba, vírus és baktérium ölő. Kémiai vizsgálatokkal 7 flavonglikozidot izoláltak belőle, ezek a gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (rákellenes) hatásért felelősek.

Bio Téli porcsin

Többször is vágható, kiváló vitaminforrás, főként a téli időszakban. Kissé galambbegysalátára, vagy spenótra hasonlító ízű, de alacsony oxálsav tartalmú növény. C-vitamin és klorofill tartalma nagyon magas. 100g már C-vitaminból a napi bevitel 33 %-a, A-vitaminból a napi bevitel 22%-a, vas 10%-a. Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amely nagy szerepet játszik a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.