Fátyolfólia 1,6 x 10m

Fátyolfólia 1,6 x 10m

1 950 Ft

Jól szellőző fátyolfólia, 1,6 m széles (10 méteres hosszúság), korai zöldségekre és földibolhák ellen.

Elfogyott

Cikkszám: KG-FATYOLFOLIA10-MGM-157.
Kategóriák: , .

Jól szellőző fátyolfólia, 1,6 m széles (10 méteres hosszúság), korai zöldségekre és földibolhák ellen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Fátyolfólia 3,2 m széles 10 m hosszú

Jól levegőző, egy idényre alkalmas fehér fátyolfólia. 2 méter széles, ami egy normál méretű magasított ágyáson tökéletesen rögzíthető. Szabadföldön hidegtűrő zöldségek fejlődésének gyorsítására alkalmas, hó elleni védelemre nem ideális.

A BioGazdabolt ajánlásával:

Dombágyásainkra megfelelő méret, amelyet teljesen ráborítunk az ágyásra, majd a földön két oldalon rögzítjük kövekkel, vagy egyszerűen földet lapátolunk rá. Nagyon fontos a földibolhák elleni védekezésben. A keresztesvirágú zöldségek közül leginkább a levelükért fogyasztott fajokat kell már viszonylag korán védeni, ezek például a rukkola és az ázsiai saláták, de a retek, vagy a káposzták is igénylik a védelmet, amikor a repcéről berajzanak a bolhák a házi kertekbe.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem. Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez. A Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá! A FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat. “