Fátyolfólia 1,6mx5m

Fátyolfólia 1,6mx5m

900 Ft

Jól szellőző fátyolfólia korai zöldségekre és földibolhák ellen.

4 készleten

Cikkszám: KG-FATYOLFOLIA5-MGM-186.
Kategóriák: , .

Jól szellőző fátyolfólia korai zöldségekre és földibolhák ellen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Fátyolfólia

Fátyolfólia 1,6 m széles 5 m hosszú

Jól levegőző, egy idényre alkalmas fehér fátyolfólia. 1,6 méter széles, ami egy normál méretű magasított ágyáson tökéletesen rögzíthető. Szabadföldön hidegtűrő zöldségek fejlődésének gyorsítására alkalmas, hó elleni védelemre nem ideális.

Dombágyásainkra megfelelő méret, amelyet teljesen ráborítunk az ágyásra, majd a földön két oldalon rögzítjük kövekkel, vagy egyszerűen földet lapátolunk rá. Nagyon fontos a földibolhák elleni védekezésben. A keresztesvirágú zöldségek közül leginkább a levelükért fogyasztott fajokat kell már viszonylag korán védeni, ezek például a rukkola és az ázsiai saláták, de a retek, vagy a káposzták is igénylik a védelmet, amikor a repcéről berajzanak a bolhák a házi kertekbe.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.  Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez. A Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá! A FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.  “