Fecskefészek füstifecskéknek

Fecskefészek füstifecskéknek

3 090 Ft

Műgyantából készült, természetes hatású, rusztikus, a fecskék számára könnyen megközelíthető, jó támaszkodást nyújtó felszínű fészek.

Elfogyott

Cikkszám: KG-FECSKEFESZEK-FUSTI-ABF-228.

Speciális, kézzel készített műfészek Füstifecskék számára.

Saját fejlesztésű, masszív, időtálló fészek, amely megtévesztésig hasonlít a fecskék által tapasztott verzióra.

Alapanyaga biztonságos műgyanta, kialakításában fő szerepet játszottak a faj igényelte forma és a kézzel rücskösre formázott felszín. Ez azért fontos, mert a sima felszínű műfészkekkel szemben ezen meg tudnak kapaszkodni a madarak. A rögzítéshez lyukakat tettünk a hátoldalára.

Műfészek felrakásával bevonzhatók ezek a csodálatos, hasznos madarak.

 

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.