Fitokondi fásszárúakra 1l

Fitokondi fásszárúakra 1l

2 950 Ft

Gyógynövényekkel a biológiai növényvédelemben.

11 készleten

Cikkszám: KG-FITOKONDIFAS1-VP-086.
Kategóriák: , .

A Fitokondi fásszárúakra 1l bio tápanyag gyógynövényekből kivont koncentrátum, mely megfelelően táplálja a növény immunrendszerét.

Tömeg 1 kg
Bio besorolás

csomagolás

Hatóanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Fitokondi fásszárúakra 1l bio tápanyag

A Fitokondi fásszárúakra bio tápanyag teljesen növényi alapanyagokból készült növényerősítő.

A Fitokondi előállításánál a szárított növényi rész áztatás, és/vagy főzése után történik meg a termék formálása és kiszerelése.

A Fitokondiban lévő aktív növényi enzimek és hormonok, melyek természet-azonosak, mellett biológiailag aktív mezo- és mikroelemek is vannak (magnézium, réz, cink stb.). Ezek azonnal beépülhetnek a kezelt növényi részekbe (levél, szár, virág, termés). Javítva azok bőrszöveti egészségi állapotát, a belső szövetek (parenchima) ellenálló képességét, stabilitását.

A kultúrnövények rendszeres, hetente, kéthetente történő kezelésével az újonnan fejlődött növényi részek védettségi állapotát is biztosítani tudjuk.

A Fitokondi keverhető más organikus eredetű készítményekkel, és használatban lévő kemikáliákkal egyaránt. Tehát a megmaradt, engedélyezett peszticidek káros hatásának mérséklését is el lehet érni a Fitokondi technológiába illesztésével.

A FITOKONDI az adott kultúra bármely fejlettségi állapotában (fenológiai stádium) az engedélyezett mennyiségben (4-6 l/ha) élelmezés-egészségügyi és munkavédelmi korlátozások nélkül felhasználható.

A FITOKONDI hatására a növények ellenálló képessége nő, a klímaváltozás okozta időjárási stresszhatásokat jobban elviseli a növény.

A növények Fitokondival történő erősítése jobb egészségi állapotot eredményez. Amely nemcsak az íz és zamatanyagokban, hanem a termelt, fogyasztásra szánt növények, növényi részek eltarthatóságában, tárolhatóságában is pozitív változást okoz.

A Fitokondi szinte minden bio készítménnyel keverhető (Prosiliconnal nem) és érdemes is, mert fokozza a növények keringését így az egyéb hatóanyagok felszívódását is segíti.

1 l terméket 20 l vízben hígítsunk. Túldozírozni nem lehet.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.