Folyadékleszívó

Folyadékleszívó

1 980 Ft

Elfogyott

Cikkszám: KG-FOLYADEKLESZIVO-GEO-337.
Kategóriák: , .

Speciális, mechanikusan működtethető folyadékleszívó cső.

Biokertekben főként a gyűjtött esővíz, vagy növényi levek leszívásához használjuk.

Az átlátszó, ellenálló műanyag cső rendkívül tartós és ellenálló, melyet nagyon sokáig használhatunk.

A fém mechanikai egység egyszerű szívással lép működésbe és nem kell hozzá semmilyen külső motoros meghajtás.

Autóknál az üzemanyag leszívásához is ezt használják, de figyelem, utána ne használjuk öntözővízhez, mert szennyezhetjük a talat és a növényeket! Arra tartsunk egy másikat!

Tegyük a műanyag végét a folyadékba, majd a fém szívórészén lassan kezdjük el felszívni a folyadékot, melyet jól láthatunk az átlátszó műanyag csőben. Amikor a felszívott folyadék szintje meghaladja a tartóedény peremét, akkor eresszük lefelé és hagyjuk magától kifolyni, amibe szeretnénk.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat, biokiskertesz.hu oldalunkon online konzultációt is folytathat szakembereinkkel (Székely Gyöngyvér).
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.