Gyógyító biodinamikus vetőmag válogatás

Gyógyító biodinamikus vetőmag válogatás

15 000 Ft

Allergiás és daganatos betegségek kiegészítő diétáinak gyógyító zöldségei.

2 készleten

Cikkszám: AVV-BKK-008.

Sajnos a Gyógyító biodinamikus vetőmag válogatás azért igazán népszerű, mert nagyon sokan küzdenek allergiákkal, vagy daganatos betegségekkel, amelyhez alternatív módszereket keresnek és ha már van kert, megpróbálják maguk megtermelni.

Zseniális elgondolás!!! Már a kertben eltöltött idő, a napsütés, friss levegő és pozitív gondolatok elindítják a gyógyulást. Amikor azonban megérezzük az erejét az öngondoskodásnak, az igazán komoly lépés! Érintsük meg a növényeket, a talajt, az öntözővizet és jöjjünk rá, hogy egyek vagyunk az ökoszisztémával…

Innen kezdve már csak azokra a növényekre lesz szükségünk, amelyek célzottan diétás (főként allergiás és daganatos) táplálkozáshoz kellenek.

A Gyógyító biodinamikus vetőmag válogatás pont ezeket tartalmazza.

Tall Utah szárzeller. Ebből készül a zellerlé, ami egy superfood és elengedhetetlen része a tisztító diétáknak. Érdemes szakaszosan vetni és palántaként kiültetni. Egy mély balkonládában is termeszthető.

Metélőfokhagyma. Évelő, folyamatosan szedhető zöldfűszer, amely szinte bármilyen ételhez frissen, nyersen társítható. Szintén ládákban, vagy magaságyásban is jól érzi magát.

Misticanza salátakeverék. Hosszan termeszthető, főként tépősalátákból álló mix. Nagyon sokat terem, többször vágható és érdemes szakaszosan vetni. Ugyancsak kicsi a helyigénye. Zöld és lila salátákból áll, utóbbiak antociánokat is tartalmaznak.

Oriental mix. Az előző hasonló salátakeverék, de a káposztafélékkel állnak rokonságban, így más típusú hatóanyagok vannak benne, például mustárolaj.

Thai levélkoriander. Kevesen tudják, milyen gyógyhatása van, pedig az egyik legfontosabb összetevője a gyógyító zöldturmixoknak. Ezt is lehet szakaszosan vetni akár egy balkonládába.

Olina sárgarépa. A sárgarépában levő anyagok, főleg a karotin nélkülözhetetlen az emberi szervezet vitamin előállításához. Gyorsan növő, hidegtűrő fajta, magas karotintartalommal. Szakaszosan szinte egész évben vethető.

Gesche cékla. Köztudottan szükséges a rákdiétákba, főként nyersen levekbe, magas ásványi anyag tartalma miatt. Ez egy gömbölyű, rövid tenyészidejű fajta, amelynek kicsi a helyigénye.

Tchornij Prinz. Különleges,”fekete” paradicsom nagyon magas likopin, karotin, tokoferol és antocián tartalommal.

Földi mandula. Rendkívül egészséges szénhidrát. Abszolút antiallergén alapanyag nagyon sok diétás ételhez. Könnyen termeszthető, melegigényes.

Tulsi bazsalikom. Az Ajurvédikus orvoslás fő gyógynövénye.

 

Kertészkedjen kedves egészségére!