Hajdina

Hajdina

1 990 Ft

Zöldtrágya, amelyet nem szeretnek a földibolhák.

9 készleten

Cikkszám: BioV-HAJDINA-RS550.

A Hajdina - bio zöldtrágya vetőmag nagy zöld hozama és szerteágazó, finom gyökérzetének köszönhetően kedvelt zöldtrágya. Gyorsan nő.

Tömeg 0,07 kg
Faj

csomagolás

Bio besorolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Hajdina – bio zöldtrágya vetőmag

A Hajdina – bio zöldtrágya vetőmag nagy zöld hozama és szerteágazó, finom gyökérzetének köszönhetően kedvelt zöldtrágya. Takarmánynak silózva használják. Nagyon gyorsan növő, a talajt remekül takaró zöldtrágyanövény. Télen elfagy, ezért érdemes ősszel is vetni, amikor megürülnek az ágyások. Ahol a földibolhák veszélyt jelentenek, ott sárga mustár helyett a hajdinát érdemes vetni.

Vetés szabadföldbe: április első fele-szeptember első feléig

Tartalom: kb. 60 g mag

Ezermagtömeg: 32,06 g

REINSAAT VETŐMAGOK

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei a legalkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

A csírázóképességre saját, speciális előírásokat is használnak, a hatóságilag előírtakon felül, így ezeknek a vetőmagoknak az átlagosnál jobb a kelési aránya. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Cégünk folyamatos szakmai kapcsolatban áll az előállító ReinSaat céggel és a vetőmag előállítást is nyomon követjük, ellátjuk márka képviseletüket.

Vetőmag visszafogásra ezek a legalkalmasabb növények!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.