Humin Power G 1kg

Humin Power G 1kg

1 990 Ft

Megoldás hiánybetegségek és mérgezések ellen a talajban.

Elfogyott

Cikkszám: KG-HUMINPOWER-FTN-094.
Kategóriák: , .
Tömeg 1 kg
Bio besorolás

Hatóanyag

csomagolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Humin Power G 1kg bio huminsavas talajkezelő granulátum

A Humin Power G  bio huminsavas talajkezelő granulátum a kijuttatott és a földben lévő tápanyagok felszívódását maximalizálja. A legfontosabb összetevőik a huminsavak. Amelyek olyan természetes kelát-komplex képző savak, melyek akár több mint 70 féle ásványi anyagot zárhatnak magukba. Mint például a kalcium, kálium, magnézium és a vas, amik nélkülözhetetlenek a növények megfelelő életciklusához.

A Humin Power termékcsalád a huminsavak erejét kihasználva segíti a talajban lévő, a növény számára nem hozzáférhető formában lévő tápanyagok felvételét. Így növeli a terméshozamot, fokozza a növény ellenálló képességét, pótolja a hiányelemeket, ezáltal megszüntetheti a gyakran előforduló hiánybetegségeket.

A HuminPower bio huminsavas talajkezelő granulátum felhasználható valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában.

A talaj kondíciójának javítása céljából, vetés illetve ültetés előtt a talaj felszínére kiszórva és bedolgozva használjuk. Továbbá használhatjuk a talajélet fokozására, a tápanyag felvétel hatékonyabbá tételére, a stresszhatások csökkentésére, homoktalajoknál a víztartóképesség fokozására, kötött talajok porózusabbá tételére így növelve a termésmennyiséget.

Hatékony szántóföldi és kertészeti növénytermesztésnél, gyümölcsfák és szőlőtelepítésnél illetve nevelésnél, palántanevelésnél, üvegházi termesz-tésben, pázsit telepítésénél és gondozásnál valamint erdőtelepítéseknél, degradált és alapvetően terméketlen talajok termővé tételénél.

A TERMÉKET HASZNÁLHATJUK FÖLDKEVERÉKEKKEL ÉS KÜLÖNBÖZŐ TERMESZTŐ KÖZEGEKKEL, VALAMINT KÜLÖNFÉLE MŰTRÁGYÁKKAL EGYIDEJÜLEG.

Szántóföldi kultúráknál: minimum 40 kg/ha
Virágkertészetek, dísznövények: minimum 60 kg/ha
Zöldségfélék, primőr áruk: minimum 60 kg/ha a vegetációs idő alatt több részletben kijuttatva
Szőlő, gyümölcsfák: minimum 50 g/tő
Fatelepítés: minimum 20 g/tő
Degradált talajok: minimum 2-3 t/ha
Komposzt készítés: minimum 1-2 %-ban folyamatosan adagolva a komposzthoz
HOBBIKERTI FELHASZNÁLÁS ESETÉN 20-30 g/m2 DÓZISOKAT HASZNÁLJUNK.

A Bio-Gazdabolt ajánlásával:

Ezt a terméket szórva juttatjuk ki és vagy bedolgozzuk, vagy takarjuk mulccsal a jobb bemosódás érdekében.

Használható minden esetben ha valamilyen anyag jobb felszívódását szeretnénk elérni, ami azért fontos, mert a különböző tápanyagok általában jelen vannak a talajban, csak az arányok eltolódásával némelyik felvétele gátolt lesz a növények számára. Tipikusan ilyen a kalcium és a vas. Humin Power talajba dolgozásával elkerülhetők ezek az élettani problémák.

Másik gyakori felhasználás hobbikertekben a különböző mérgezések mérséklése. Főként városi kertekben fordul elő, hogy egy-egy helyen mindig kipusztulnak a növények, bármit teszünk velük, miközben ugyanazok a kert más részein szépen díszlenek. Ilyenkor gondoljunk arra is, hogy elődeink a szemetet, építési törmeléket általában egyszerűen elásták az ingatlanon és ki tudja mi került a talajba. Előfordulhat a szomszédból talajvízzel átszivárgó szennyeződés is, de botlottunk már olyanba is hogy festők egy felújításnál simán kiöntötték a fák alá a hígítót, sőt egyszer gyógyszertári hulladék megsemmisítésére vállalkozó cégről derült ki, hogy a veszélyes anyagokat egyszerűen elégette egy kiskertes övezet közepén.

Szóval a talajban bármi lehet és ha szeretnénk valamelyest semlegesíteni ezeket az anyagokat, akkor segítségünkre lehet a Humin Power, mert kelátképző formulája a mérgező anyagok egy részét is képes megkötni. Ehhez lyukakat szoktunk fúrni és azokon keresztül juttatjuk a talajba.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.