Kaukázusi nadálytő

Kaukázusi nadálytő

2 450 Ft

Erjesztménye káliumdús, a virágzásban segít a gyümölcsképzésben.

Elfogyott

Cikkszám: CS-NADALYTO-GAB-019.

A Kaukázusi nadálytő 50-80 cm magas, terjedő tövű, bokros évelő. Levelei érdes tapintásúak. Kék, csüngő virágait májustól júniusig hozza.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

kaukázusi nadálytő bio gyógynövény palánta

Symphytum caucasicum

A Kaukázusi nadálytő 50-80 cm magas, terjedő tövű, bokros évelő. Levelei érdes tapintásúak, szöszösek. Kék, csüngő virágait májustól júniusig hozza. Vízpartra vagy évelőágyba háttérnövényként ültessük. Napos, félárnyékos helyen is szépen fejlődik, szárazságtűrő.

Hasznos élő szervezetek, betelepíthető ragadozó- és beporzó rovarok rendelhetők biogazdabolt.hu webáruházunkban ITT:

Hasznos rovarok

Fűszer és gyógynövény vegyszermentes palántáink

Minden gyógy- és fűszernövény palántánk vegyszermentes bio minősítésű kertészetéből származik.

A különleges kínálat folyamatosan változik. A különböző fajokból, fajtákból álló készletünk változik és ahogy elfogy egy-egy idény növény ELFOGYOTT címkével látjuk el a webáruházban.

Az új fajokat, fajtákat elsőként a Biokiskert és a Bio-Gazdabolt Facebook oldalán mutatjuk be, az aktuálisan ültethetőket pedig mindig az utolsó Biokert Magazinban tesszük közzé, ahol segítséget is adunk a választáshoz és a kezeléshez.

Palántáink többségét (limitált, csomagonkénti maximum 10 db-os mennyiségben) házhoz szállítással ki is küldjük, de ha lehet akkor a telephelyi átvételt javasoljuk.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

A Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
A FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

ELFOGYOTT