Kertészkedés kert nélkül

Kertészkedés kert nélkül

3 495 Ft

Termesszünk friss, egészséges zöldségeket, gyümölcsöket cserépben, konténerben akár a legkisebb balkonon is!

Elfogyott

Cikkszám: KG-KERTESZKEDES-KERT-NELKUL-SZAKKONYV-CSER-251.
Kategóriák: , .

A Kertészkedés kert nélkül könyv több alternatívát is kínál a kert nélküli kertészkedéshez azoknak, akik lakásban laknak.

Kertészkedés kert nélkül-könyv

A Kertészkedés kert nélkül könyv több alternatívát is kínál a kert nélküli kertészkedéshez azoknak, akik ugyan lakásban laknak, de szívesen termelnének otthon saját növényeket.

A kertészkedés öröméről akkor sem kell lemondanunk, ha kis terasz, erkély vagy akár csak az ablakpárkány az összes „birtokunk”.

A könyv

  • megmutatja, hogy a legkisebb helyen is lehet virágözön és szerény konyhakert;
  • ötleteket ad a legszebb növény- és színtársításokhoz az évszakoknak és a környezeti igényeknek megfelelően;
  • bemutatja a legkisebb helyen is termeszthető zöldség-, gyümölcs- és fűszerfajtákat;
  • gyönyörű képekkel illusztrált, praktikus tanácsokat ad a balkonládák és dézsák beültetésére;
  • felhívja a figyelmet a balkonkertészkedés során előforduló leggyakoribb hibákra, és segít felismerni és leküzdeni a kártevőket és növénybetegségeket;
  • receptötletekkel segít, hogy a balkonon burjánzó virágokat, fűszernövényeket és gyümölcsöket a konyhában is sikerrel használjuk.

A szerzőkről: 

Natalie Faßmann elismert kerttervező mérnök, és a “GartenZeitung” című folyóirat állandó szerzője. Szívvel-lélekkel balkonkertészkedik, tudását ebben a könyvben adja tovább.

Monika Kratz florisztikai könyvek szerzője és szakújságíró. Ezenkívül kertészeti és florisztikai tanfolyamokat tart, valamint kertépítési és növényápolási tanácsadóként segíti a kerttulajdonosokat.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.