Konténerkertészet

Konténerkertészet

4 900 Ft

Szép, ötletes virágtartók, vonzó virágcsoportok.

Elfogyott

Cikkszám: KG-KONTENERKERTESZET-SZAKKONYV-MK-270.
Kategóriák: , .

A Konténerkertészet könyv egy átfogó szakkönyv a különböző konténeres kertészkedési technikákhoz.

20 ötlet lépésről lépésre.

Tömeg 0,8 kg
Szerző

Konténerkertészet-könyv

A Konténerkertészet könyv egy átfogó szakkönyv a különböző konténeres kertészkedési technikákhoz.

Kertészeti kézikönyv. 20 ötlet lépésről lépésre Néhány kreatív ötlet, ültetési séma és megoldás a konténeres kertészet kedvelőinek

Ez a kézikönyv a kertbarátok valódi segítsége lehet, hiszen 20 fantasztikus konténerkertészeti technikát mutat be az olvasóknak. Az egészen kicsi balkonládától a hatalmas konténerekig számos különféle – kertművészeti – újdonsággal ismerkedhetünk meg.

A könyv külön fejezetben tárgyalja a terrakotta, a falazásos, illetve a fémes technikákat. Minden esetben praktikus ábrák és nagyszerű illusztrációk segítenek eligazodni, mit mivel, mikor és hova ültessünk, és a számos variáció közül melyik az, amelyik saját kertünk, balkonunk valódi ékévé válik. Egyedülálló kézikönyvet forgathat az olvasó, mert a kihajtogatható lapok lehetővé teszik, hogy a műveletek sorrendjét valóban lépésről lépésre követhessük. George Carter nemzetközileg is ismert és elismert kerttervező már számos érdekes ötletét mutatta be Európában és Nagy-Britanniában egyaránt. Munkái a kertészeti fesztiválokon és virágkiállításokon is hatalmas sikert arattak, jó néhány szakmai magazin is publikálta őket.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.