Körömvirág

Körömvirág

1 590 Ft

Az egészséges bőr virága.

15 készleten

Cikkszám: BioV-GYOGYNOVENY-RSb8.

A Körömvirág bio vetőmag egynyári növény.

Egész nyáron és egészen a fagyok beálltáig folyamatosan virágzik. Sárga-narancssárga virágokat hoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Körömvirág bio vetőmag

A Körömvirág bio vetőmag egynyári növény. Egész nyáron és egészen a fagyok beálltáig folyamatosan virágzik a körömvirág. Sárga-narancssárga virágokat hoz, közepe némelyiknek világosabb, némelyiknek sötétebb. A virágok ehetők, és szépen lehet díszíteni velük pl. a salátákat. A népi gyógyászat sebgyógyításra használja a körömvirágból készült termékeket. Krémek gyógyhatású alapanyaga. A Körömvirág belsőleg teaként az egész testet regenerálja.

Vetés szabadföldbe: április-június

Tartalom: kb.    mag

Ezermagtömeg: 6,7 g

Virágzás ideje: június-október

REINSAAT VETŐMAGOK

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei a legalkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

A Körömvirág csírázóképességére saját speciális előírásokat használnak, a hatóságilag előírtakon felül, így ezeknek a vetőmagoknak az átlagosnál jobb a kelési aránya. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Cégünk folyamatos szakmai kapcsolatban áll az előállító ReinSaat céggel és a vetőmag előállítást is nyomon követjük, ellátjuk márka képviseletüket.

Vetőmag visszafogásra ezek a legalkalmasabb növények!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.