Levélkapor

Levélkapor

1 590 Ft

Nagy zöldtömegű kaporlevél.

33 készleten

Cikkszám: BioV-FUSZER-Kr18.

A Levélkapor bio vetőmag egynyári növény, a kapor sűrű levelű, nagy levéltömeget hozó fajtája.

Jó szomszédja a veteményes zöldségeinek.

Tömeg 0,01 kg
Faj

csomagolás

Bio besorolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Levélkapor bio vetőmag

A Levélkapor bio vetőmag egynyári növény, a kapor sűrű levelű, nagy levéltömeget hozó fajtája. A ReinSaat szelekciója.

A Levélkapor különösen jó szomszédja a veteményes zöldségeinek, körülötte általánosan jobban fejlődnek és egészségesebbek a növények.

Legelterjedtebb egyéves fűszer-növényünk, nem hiányozhat a konyhakertből. Szakaszosan vetve mindig friss és zsenge hajtásokat nyerünk. Jó szomszédja a babnak, borsónak, uborkának, céklának és hagymának.
Márciustól július elejéig folyamatosan vethető. Nagy lombfelületet nitrogénben dús, trágyázott, nedves talajon, napos helyen fejleszt.

Felhasználható uborka konzerválásához, fűszerecet készítéséhez, saláták ízesítéséhez. A leveles hajtásokat frissen vagy szárítva használjuk.

A Levélkapor virágos hajtásaiból emésztést serkentő, szélhajtó teát készíthetünk.

Tipp: aki nem szereti a kaprot, az is ültessen, mert a tapasztalatok szerint a többi növény egészségesebben fejlődik a kapor környezetében.

Vetés szabadföldbe: március első fele-július első feléig

Betakarítás ideje szabadföldön: május első felétől október végéig

Tartalom: kb. 1 g mag

Ezermagtömeg: 1,9 g

REINSAAT VETŐMAGOK

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei a legalkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

A csírázóképességre saját, speciális előírásokat is használnak, a hatóságilag előírtakon felül, így ezeknek a vetőmagoknak az átlagosnál jobb a kelési aránya. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Cégünk folyamatos szakmai kapcsolatban áll az előállító ReinSaat céggel és a vetőmag előállítást is nyomon követjük, ellátjuk márka képviseletüket.

Vetőmag visszafogásra ezek a legalkalmasabb növények!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.