Magaságyások

Magaságyások

2 995 Ft

Magaságy hónapról hónapra, könnyen követhető útmutatókkal.

Elfogyott

Cikkszám: KG-MAGASAGYASOK-SZAKKONYV-CSER-277.
Kategóriák: , .

A Magaságyások könyv nagyon jó összefoglaló a magaságyásokról, és a bennük termeszthető zöldségfélékről.

Kis kertben is nagy zöldséghozam.

Magaságyások-könyv

Susanne Nüsslein-Müller Magaságyások című műve gyakorlatias, informatív ismeretterjesztő könyv. A kiadványt szépen komponált, hangulatos fotók egészítik ki.

A saját termesztésű zöldség és fűszernövény fogyasztása egyre inkább része a minőségi életnek, csillapítja a hétköznapok okozta stresszt. Ez ma már nem egzisztenciális kérdés, mint ahogy régen inkább az volt. Ha magaságyásban termesztünk zöldséget, egyszerűbb vele a munka, több és zamatosabb a termés. Ezt egyre több kertbarát fedezi fel, mert az eredmény igencsak meggyőző.

A kertészkedés legjobb módja, ha fáj a derekunk, ha akár csak kis felületen olyan növényeket is kipróbálnánk, amelyekhez speciális talaj szükséges, vagy csak egy színfoltot szeretnénk az ágyások mellett.

12 hónap a magaságyban-útmutató lépésről lépésre

A magaságyi kertészkedés sok előnnyel jár: hajolgatás, hátfájás és sebes térdek nélkül, minden munkát kényelmesen állva végezhetünk. A mobilágyást nem csak a kertben, hanem a teraszon, a hátsó udvarban vagy az erkélyen is felállíthatjuk. De mikor mi a teendő, hogy a magaságyat egész évben át optimálisan ki tudjuk használni? Egyszerűen kövessük a szakértő tanácsait: a szerző saját tapasztalatait foglalta össze tömören, érthetően. Így hónapokra lebontva, egyszerűen utánozhatjuk a fontos tennivalókat és profitálhatunk a hosszú évek során kipróbált gyakorlati tanácsokból.

A tartalomból:

Magaságyások / Kertészkedés emelt szinten-Ízletes termények saját veteményesből/ A magaságyok előnyei/
Természettudatos kertészkedés a magaságyban/ A magaságy a kert dísze/ Magaságy 2.0/ A növénytársítás/
Saját készítésű vagy előre gyártott, kész modell/ Egymásba illeszthető elemek

A konyhakertboksz:

A boksz építése-A konyhakertboksz ültetési terve/ A szüksége építőelemek/ A megfelelő hely kiválasztása/ A munka menete/ Az elkészítés lépései/ A konyhakertboksz ültetési terve

12 hónap a magaságyban

A magaságyások növényei:/ Babfélék/ Borsó/ Brokkoli/ Burgonya/ Cékla/ Cukkini/ Édeskömény/Fodros kel/ Galambbegysaláta(madársaláta)/ Karalábé/Lóbab/Mángold/Paprika/Paradicsom/Póréhagyma/Retek/Rukkola (Borsmustár)/Saláta/Sárgarépa/Spenót/Téli sarjadékhagyma/Tök/Uborka

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.