Mechanikus locsoló időzítő

Mechanikus locsoló időzítő

3 180 Ft

Spóroljon időt a kerti locsolással egyszerűen.

Elfogyott

Cikkszám: KG-ONTOZOIDOZITO-MGM180.
Kategóriák: , .

"Spóroljon időt a kerti locsolással egyszerűen.
"

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Mechanikus locsoló időzítő

A mechanikus locsoló időzítő rendkívül egyszerűen felszerelhető és üzemeltethető eszköz. Semmiféle elem vagy egyéb külső forrás nem kell hozzá.

Egyszerűen a kerti slagra egy kuplungos gyors csatlakozóval lehet feltenni.  És mint a konyhai órákat mechanikusan felhúzzuk a kívánt locsolási időintervallumra. Amikor a felhúzott szerkezet lejár, akkor leállítja a vizet. Minden alkalommal újra fel kell húzni.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.