Méhek, mézek nagykönyve

Méhek, mézek nagykönyve

4 495 Ft

Tudj meg mindent a méhek életéről és az általuk készített termékekről!

Elfogyott

Cikkszám: KG-MEHEK-MEZEK-NAGYKONYVE-SZAKKONYV-CSER-276.
Kategóriák: , .

A Méhek, mézek nagykönyve könyv betekintés a méhek életébe, és az általuk készített természetes gyógyító készítményekbe.

Méhek, mézek nagykönyve-könyv

A Méhek, mézek nagykönyve könyv betekintés a méhek életébe, és az általuk készített természetes gyógyító készítményekbe.

Hogyan és miért készítenek a méhek mézet?
Mi is az a méhpempő valójában?
Tényleg segít a virágpor fogyasztása az évszakos allergián?
A könyv megválaszolja mindezeket a kérdéseket, és persze még számos továbbit is.

A Méhek, mézek nagykönyve könyv hasznos, gyakorlatias és kiváló humorral fűszerezett, nagyszerű könyv. A már jól ismert méz, virágpor és méhviasz titkai mellett megismerhetjük a propolisz, a méhméreg és méhpempő hasznos tulajdonságait is. Megtudhatjuk, miféle anyagok ezek, hogy jönnek létre, hogyan gyűjtik be a méhészek, és hogyan alakítják őket az általunk jól ismert termékekké. A mézelő méhek mindig is csodálattal töltöttek el, és ez a könyv talán magyarázatot ad a velük kapcsolatos rengeteg miért?-re.

A szerző szenvedélyes lelkesedése a méhek iránt ragályos. Az alapos, de mégis könnyen érthető könyvben nagyszerű fényképek, érdekes történelmi adatok, hasznos információk és ízletes, könnyen elkészíthető receptek, azaz az egészségünket és jó közérzetünket szolgáló ötletek találhatók.

Remek ötletek ahhoz, hogyan csempészhetjük egyszerű módszerekkel az étrendünkbe a virágport és a méhpempőt; hogyan készíthetjük el házilag és könnyedén a fahéjas mézet, a méhviaszalapú ajakbalzsamot és bőrápoló krémet, a kézzel mártott méhviaszgyertyát és még rengeteg hasznos dolgot.

A Méhek, mézek nagykönyve könyvben megtalálhatjuk:
a méhkaptárból származó termékek – a méz, a méhviasz, a propolisz – és még sok más érdekesség bemutatását, recepteket és módszereket az egészségmegőrzéshez, az erőnlét növeléshez, a táplálkozáshoz és a kézművességhez, az egész családnak izgalmas olvasmányt ígérő tudományos és történelmi tényeket.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.