Metélőfokhagyma

Metélőfokhagyma

1 590 Ft

Áttelelő levélfokhagyma, amitől nem lesz rossz a lehelet.

20 készleten

Cikkszám: BioV-HAGYMA-RSkr48.

A Metélőfokhagyma bio vetőmag tartós növény, a talajban hosszúkás hagymát nevel.

A bokrosan növő levelek laposak, fokhagyma ízűek. Évelő.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Metélőfokhagyma bio vetőmag

A Metélőfokhagyma bio vetőmag tartós növény, a talajban hosszúkás hagymát nevel. A bokrosan növő levelek laposak, erőteljes ízük a fokhagyma és a snidling között van. Szép fehér virága is ehető, fokhagymaízű. Folyamatosan szedhető.

Évelő, 25-30 cm magas. Levelei nem csövesek, mint a snidlingé, hanem húsosak. Az egész növény fokhagymaillatú. Napos, tápanyagban dús helyet kedvel. Júliustól vághatjuk leveleit, melyeket saláták, tojásételek, túró ízesítésére használunk. Nyersen fogyasztva nem okoz kellemetlen leheletet.

Vetés szabadföldbe: március első fele-június végéig

Betakarítás ideje szabadföldön: május első felétől november végéig

Tartalom: kb. 300 db mag

Ezermagtömeg: 4,42 g

A Metélőfokhagyma biológiai növényvédelme

A magokat nedves csávázással érdemes előcsíráztatni/csávázni Fitokondival.

Rendkívül ellenálló, semmilyen növényvédelemre nincs szüksége. Szamócaágyás szegélyéből ne maradjon ki!

REINSAAT VETŐMAGOK

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei a legalkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

A Metélőfokhagyma vetőmag csírázóképességére saját, speciális előírásokat is használnak, a hatóságilag előírtakon felül, így ezeknek a vetőmagoknak az átlagosnál jobb a kelési aránya. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Cégünk folyamatos szakmai kapcsolatban áll az előállító ReinSaat céggel és a vetőmag előállítást is nyomon követjük, ellátjuk márka képviseletüket.

Vetőmag visszafogásra ezek a legalkalmasabb növények!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.