Metszőolló egyenes pengés

Metszőolló egyenes pengés

3 200 Ft

Japán pengéjű, precíz kialakítású metszőolló egyenes zöldmetszéshez .

7 készleten

Cikkszám: KG-METSZŐOLLÓ-MGM-151.
Kategóriák: , .

Metszőolló egyenes zöldmetszéshez

A metszőolló egyenes zöldmetszéshez kifejezetten zöld ágakhoz ajánlott erős, precíz, egyenes vágófelületű nemesacél olló.

Japán pengéje rendkívül precíz kialakítású, nem roncsol. Nagy erő kifejtéséhez nem javasolt.

A BioGazdabolt ajánlásával:

A paradicsom kacsolásától, a szőlő hajtásritkításán keresztül, egészen a rózsa nyári metszéséig minden nyári metszéshez ezt a szerszámot javasoljuk.

Nem túl nagy erő kifejtéséhez való, hanem precíz, teljesen egyenes metszésvonal kialakításához. Ez azért fontos, mert ilyenkor nagyon könnyen fertőződhet a seb a növényen és minél kisebb a sebfelület annál gyorsabban képes lezárni a növény.

Fontos: Nagyon könnyen átvihetők zöldmetszéssel a különböző kórokozók, különösen a vírusok, ezért gyakran fertőtlenítsük a pengét a használat során!!!

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat."

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Japán pengéjű, precíz kialakítású metszőolló egyenes zöldmetszéshez .