Mini petefürkészek

Cikkszám: KG-MINIPETEFURK-021.

Mini petefürkészek

650 Ft

Mini petefürkészek hernyó kártevők ellen a biokertekben.

387 készleten

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Add a review

Mini bio petefürkészEk

Praktikusan kiakasztható kapszulákban 4000 db különböző fejlődési fázisban lévő mini bio petefürkészek lárvája.

A hűtési lánc megszakadásától számított néhány órán belül elkezdődik a kikelés ami 3 hétig tart. A kihelyezéstől 4 héten keresztül egy 10 méteres körben a szinte láthatatlan méretű veszélytelen állatok teljesen hernyómentesen tartják a területet. Hűtve sem tárolható néhány napnál tovább!!!

Alkalmas gyümölcsmolyok, káposztalepkék, bagolylepkék, a bukszusok és fügék hernyói és araszolók ellen veteményesben és gyümölcsösben egyaránt.

A telephelyi átvétel javasolt, de hűtőcsomagolásban ki tudjuk küldeni, ennek azonban 1500 Ft plusz költsége van a normál szállítási díjon felül!

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.