Morena

Morena

4 390 Ft

 

Rendkívül télálló, betegségekre nem fogékony füge.

Elfogyott

Cikkszám: KONTCSER-FUGE-PUL-023.
Kategóriák: , .

A Morena füge lédús, kimondottan édes füge, eper rózsaszín belsővel, vörösesbarna színnel. Bőtermő, ellenálló.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Morena füge konténeres cserje

KIS MÉRETŰ NÖVÉNYT SZÁLLÍTUNK!

A Morena füge extrémen télálló vörösesbarna színű füge, amely kevésbé fogékony a lepkekabócák által terjesztett vesszőelhalásos gombás betegségekre.

Vörösesbarna gyümölcsei vannak, a nyaka felé sárga árnyalatba megy át, húsa vékony, és halvány rózsaszín, a pépje rózsaszínnel kevert eper vörös. Lédús, és kimondottan édes, bőtermő.

Utóbbi években egyes molyok hámozgatással károsítják a fügék leveleit. Ez ellen petefürkészeinkkel, vagy Dipel nevű élő bacillus készítményünkkel lehet védekezni.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.