Nagyvirágú mályva

Nagyvirágú mályva

1 590 Ft

Csodás virágok, a hasznos rovaroknak és  köhögés ellen.

13 készleten

Cikkszám: BioV-HASZNOSVIRAG-RSb56.

A Nagyvirágú mályva bio vetőmag lila virágú, évelő, fagytűrő fajta.

Nagyon dekoratív növény. Akár 120-130 cm magasra is megnőhet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Nagyvirágú mályva bio vetőmag

A Nagyvirágú mályva bio vetőmag lila virágú, évelő, fagytűrő fajta. Szabadföldben és konténerben is jól érzi magát. Kora tavasszal kezd virágozni és egészen ősz közepéig hozza óriási virágait, Nagyon dekoratív növény. Akár 120-130 cm magasra is megnőhet.

Jó vízáteresztő képességű talajon érzi igazán jól magát, a pangó vizet nem szereti, inkább a szárazabb, porhanyós talajt kedveli.

Teakeverékekben, mint gyógynövény használják. A Nagyvirágú mályva köptető, hurutoldó, köhögéscsillapító hatású.

Vetésidő palántának: március eleje-április végéig,

Vetésidő szabadföldbe: április-június

Kiültetés szabadföldbe: május

Tartalom: kb. 1,5 g

Ezermagtömeg: 6,3 g

Virágzási idő: június-szeptember

REINSAAT VETŐMAGOK

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei a legalkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

A Nagyvirágú mályva csírázóképességére saját, speciális előírásokat is használnak, a hatóságilag előírtakon felül, így ezeknek a vetőmagoknak az átlagosnál jobb a kelési aránya. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Cégünk folyamatos szakmai kapcsolatban áll az előállító ReinSaat céggel és a vetőmag előállítást is nyomon követjük, ellátjuk márka képviseletüket.

Vetőmag visszafogásra ezek a legalkalmasabb növények!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.