Napraforgó színkeverék

Napraforgó színkeverék

375 Ft

Magasra növő, sokvirágú, tarka dísznapraforgó, amely kiváló madáreleség.

8 készleten

Cikkszám: VegyszmV-NAPRAFORGO-RD130.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Napraforgó színkeverék vegyszermentes vetőmag

Virágzási idő: július-augusztus

A Napraforgó színkeverék vegyszermentes vetőmag színes, sokvirágú dísznapraforgó, amely gazdagon és hosszan virágzik.

Magas, kb 140-160 cm-esre növő nagy növény.

Gazdagon elágazó, ezért többször is vághatunk belőle. Magja akár kisebb madarak számára is ideális téli táplálék, egyszerűen kinn kell hagyni a kertben.

Vetés: április végén, térállás: 40×40 cm. Július közepétől augusztusig virágzik.

Vetés szabadföldbe: április-május

Tartalom: 2g

Hasznos élő szervezetek, betelepíthető ragadozó- és beporzó rovarok rendelhetők biogazdabolt.hu webáruházunkban ITT:

Hasznos rovarok

Vegyszermentes vetőmagok

Biokiskert kezeletlen, azaz csávázatlan vetőmagjai olyan nagy múltú vetőmag előállító cégektől származnak, amelyek minden esetben igazolják a vetőmag származását és vegyszermentességét. Ennek a tényét a tasakon saját jelöléssel feltüntetjük. Biogazdálkodók számára mi szolgáltatjuk a minősítő szervezetek által elfogadott formában az erről szóló igazolást. Ehhez a vásárláskor jelezni kell, hogy ökológiai gazdálkodásban kerül felhasználásra a vetőmag.

A vegyszermentes vetőmag nem ökológiai gazdálkodásból származik és nem elsősorban ellenálló képességre szelektált. Az anyanövényeknél a vetőmagtermelők még vegyszeres növényvédelmet használtak, a termésérés időszakában viszont már nem kezelték, illetve a vetőmagok tisztítása, szárítása után sem vonták be semmilyen biogazdálkodásban nem engedélyezett anyaggal.

Ezekből a vetőmagokból nem származik szermaradvány a belőlük termelt növényben, de nem bio vetőmagok!

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.