Nemaslug 30 milliós

Nemaslug 30 milliós

19 990 Ft

Az egyetlen spanyol csiga ellen is valóban hatékony bio készítmény! 

Elfogyott

Cikkszám: KG-NEMASLUG-30-BIOK-219.

A Nemaslug spanyol csiga elleni élő bio készítmény minden meztelencsiga ellen használható.

150 nm területre elegendő hatékony megoldás.

Tömeg 0,2 kg
Hatóanyag

Bio besorolás

csomagolás

Várható beérkezési idő:

2022. augusztus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

NEMASLUG spanyol csiga elleni élő bio készítmény

A Nemaslug az egyetlen spanyol csiga ellen is valóban hatékony bio készítmény! 

Erősen hűtött, érzékeny készítmény, ezért vagy telephelyen átvehető egyeztetett időpontban, vagy speciális hűtött, express szállítással rendelhető. Kérjük hozzon kis méretű hűtőtáskát és jégakkut!

A termékben található Steinernema fonálféregfaj a csigákat aktívan keresi és megfertőzi. A fertőzést követő negyedik-ötödik napon a megtámadott egyed elpusztul.  Minden meztelencsiga ellen használható.

A készítményben található fonálférgek melegvérű állatokra, emberre és növényekre teljesen ártalmatlanok. Használatuk során nem alakul ki rezisztencia ellenük.

Hivatalos alkalmazása:

30 millió fonálférget tartalmazó készítmény hivatalosan 150 m2 terület kezelésére elegendő, mi azonban sokkal hatékonyabb felhasználást biztosítunk új technológiánkkal!
Általánosságban elmondható, hogy a készítmény alkalmazásának előfeltétele a nedves talaj. A kezelés előtt és azt követően fél órán belül meg kell öntözni a területet majd az optimális hatás elérése érdekében 2 héten keresztül nedvesen kell azt tartani. Kijuttatható a talajra permetezve, kézi permetezővel illetve locsolókannával is.

SZÉKELY GYÖNGYVÉR ajánlásával:

Mi a sokkal egyszerűbb és hatékonyabb csapdázást javasoljuk!

Ehhez valamilyen nyugodt, nedves, árnyékos helyen, vagy ahol tudjuk hogy a csigák átjárnak (mondjuk a szomszédból, vagy valamilyen nedves terület felől) készítünk speciális csapdákat.

Valamilyen sört, vagy élesztős vizet kipermetezünk a nedves árnyékos talajfelszínre, kb. 1 m2 területen. Ezt követően öntözőkannából kijuttatjuk a készítményt és letakarjuk a felületet. Erre megfelel valamilyen sötét fólia, nylon zsák, deszkák, vagy valamilyen nedvességmegtartó mulcsanyag. Két hétig nem engedjük kiszáradni alatta a talajt és nem szedjük össze a döglött csigákat, mert egymást fertőzik.

Idén hatékony, de összefogással több telken egyszerre alkalmazva hosszabb időre is jelentősen gyéríthető a spanyol csiga állomány!!!

ARTIS-al nem használható egy területen ugyanabban a szezonban!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.