Nemastar (50 milliós)

Nemastar (50 milliós)

13 500 Ft

Az egyetlen lótücsök elleni hatékony bio készítmény.

 

Elfogyott

Cikkszám: KG-NEMASTAR50-BIOC-010.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Nemastar lótücsök elleni bio rovarölő szer

A Nemastar lótücsök elleni bio rovarölő szer az egyetlen lótücsök ellen valóban hatékony szer! 

Erősen hűtött, érzékeny készítmény, ezért vagy telephelyen átvehető, vagy speciális hűtött, express szállítással rendelhető. Telephelyi átvételnél kérjük hozzon kis méretű hűtőtáskát és jégakkut!

100 m2 károsított felületre ajánljuk.

Hivatalos leírás:

A termékben található Steinernema carpocapsae fonálféregfaj a bogarak talajban lévő lárváit, vakondtücsök (lótücsök, lótetű) esetében a kifejlett egyedet aktívan keresi és megfertőzi. A fertőzést követő második-harmadik napon a megtámadott egyed elpusztul. A tetemet pedig több ezer új fonálféreg hagyja el, melyek újabb célkártevő felkutatására indulnak. Lótücsök, lószúnyog és bagolylepke lárva ellen használható.

A Nemastar bio rovarölőben található fonálférgek hazánkban őshonosak. Melegvérű állatokra, emberre és növényekre teljesen ártalmatlanok. Használatuk során nem alakul ki rezisztencia ellenük.

50 millió fonálférget tartalmazó készítmény 100 m2 terület kezelésére elegendő!
Általánosságban elmondható, hogy a készítmény alkalmazásának előfeltételei a nedves talaj. A kezelést követően fél órán belül meg kell öntözni a területet. Kijuttatható a talajra permetezve, kézi permetezővel illetve locsolókannával is.

SZÉKELY GYÖNGYVÉR AJÁNLÁSÁVAL:

Elsőként győződjünk meg róla, hogy valóban lótücsök okozza a pusztítást! A lótücsök jellemző, ujjnyi vastag a talajfelszín alatt közvetlenül futó kidudorodó járatokban közlekedik. Ha csak egy példányt találunk, az már magában akár száz pete, vagy lárva kiindulópontja is lehet, ezért olyankor is érdemes lekezelni a talajt Nemastar-al, ha csak kevés lótücsökkel találkozunk, amikor már túl meleg lesz és legközelebb csak ősszel lehet majd használni, akkor elkeserítő hónapokig nézni a pusztítást!

Mindenképpen szórófejes öntözőkannát javasolunk a kijuttatáshoz, mert a permetező szűrője kiszűrheti a fonalférgeket a vízből, a tápoldatos öntözőszalag lyuka pedig akár túl kicsi is lehet ahhoz, hogy átjussanak. Természetesen a nagyobb felületű kijuttatásnál jobban meg kell vizsgálni ezeket a lehetőségeket, de itt is igaz a mondás “minél egyszerűbb, annál biztosabb”.

ARTIS-al nem használható egy területen ugyanabban a szezonban!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.