Nero

Nero

10 900 Ft

Gyönyörű, magas törzsű fügefácska

Elfogyott

Cikkszám: KONTCSER-FÜGEFA-PUL021.
Kategóriák: , .

Egytörzsű fügefa, dekoratív megjelenésű egzotikus kerti növény.

Sötét, lilás, finom gyümölcseit évente több ütemben hozza.

A fügéket mindig napos, meleg helyre kell ültetni. Így lesz a terméseknek igazán zamatos, füge ízük. Hazánk klímája ma már tökéletesen megfelel a fügéknek, de a ritka téli kemény fagy a mediterrán fajtákat károsíthatja… ezt nem!

Utóbbi években egyes molyok hámozgatással károsítják a fügék leveleit. Ez ellen petefürkészeinkkel, vagy Dipel nevű élő bacillus készítményünkkel lehet védekezni.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat, biokiskertesz.hu oldalunkon online konzultációt is folytathat szakembereinkkel (Székely Gyöngyvér).
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.