Növényvédelem vegyszerek nélkül a kiskertben

Növényvédelem vegyszerek nélkül a kiskertben

3 995 Ft

A biokert egy speciális életközösség, amelyet a szelíd növényvédelem eszközeivel tarthatunk egyensúlyban.

Elfogyott

Cikkszám: KG-NOVENYVEDELEM-VEGYSZEREK-NELKUL-A-KISKERTBEN-SZAKKONYV-CSER-243.
Kategóriák: , .

A Növényvédelem vegyszerek nélkül a kiskertben könyv hasznos gyakorlati és elméleti tanácsokat ad a gyümölcsök, zöldségek vegyszer mentes termeléséhez.

Növényvédelem vegyszerek nélkül a kiskertben-könyv

A Növényvédelem vegyszerek nélkül a kiskertben könyv hasznos gyakorlati és elméleti tanácsokat ad a gyümölcsök, zöldségek vegyszer mentes termeléséhez.

A vegyszermentes növénytermesztés már a kert tervezésénél kezdődik. A talaj- és fényviszonyoknak megfelelően kiválasztott növények, a hasznos élőlényeket csalogató virágokkal és fűszernövényekkel tarkított zöldségágyások, a helyes növénytársítások, a komposztálás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy természetes, egészséges legyen a kertünk.
A könyv felsorolja a kiskertekben leggyakrabban előforduló kártevőket és kórokozókat, segít a felismerésükben és tanácsokat ad, hogyan vehetjük fel ellenük a harcot vegyszerek nélkül, környezetbarát módszerekkel.
Ha megfogadjuk a tanácsokat, hobbikertünkben kialakul vagy visszaáll a természetes egyensúly.

A tartalomból:
A kert mint életközösség
Megelőző növényvédelem
Növények ápolása: hatóanyagok és hatásmechanizmusuk
Növényvédő szerek

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.