Nyári bükköny

Nyári bükköny

1 590 Ft

A pillangós gyomelnyomó zöldtrágya.

10 készleten

Cikkszám: BioV-ZOLDTRAGYA-Gr4.

A Nyári bükköny- bio zöldtrágya vetőmag remek zöldtrágya és takarmánynövény.

Pillangós növény, így sok nitrogént gyűjt össze a gyökerein.

Tömeg 0,1 kg
Faj

csomagolás

Bio besorolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Nyári bükköny – bio zöldtrágya vetőmag

A Nyári bükköny- bio zöldtrágya vetőmag remek zöldtrágya és takarmánynövény. Pillangós növény, így sok nitrogént gyűjt össze a gyökerein. Remek elővetemény olyan magas tápanyagigényű, késői palántázású növények előtt, mint a paradicsom, paprika, padlizsán. A bükköny elfojtja a gyomokat, hatalmas zöldtömeget fejleszt és a gyökerei mélyen átszövik a talajt. A Nyári bükköny télen elfagy.

Vetés: július végéig.

Vetés szabadföldbe: március első fele-július végéig

Tartalom: kb. 80 g mag

Ezermagtömeg: 49,77 g

REINSAAT VETŐMAGOK

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok, így a Nyári bükköny is biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei a legalkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

A Nyári bükköny csírázóképességre saját, speciális előírásokat is használnak, a hatóságilag előírtakon felül, így ezeknek a vetőmagoknak az átlagosnál jobb a kelési aránya. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Cégünk folyamatos szakmai kapcsolatban áll az előállító ReinSaat céggel és a vetőmag előállítást is nyomon követjük, ellátjuk márka képviseletüket.

Vetőmag visszafogásra ezek a legalkalmasabb növények!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink, többek között a Nyári bükköny is, egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.

 

FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.