Nyári csíkos borízű

Nyári csíkos borízű

16 900 Ft

Savanykás, borízű, nyári alma. Kitűnő gyümölcslé, almaecet és cider alapanyag

6 készleten

Cikkszám: KONTENERES-ALMA-BKK-080.
Kategóriák: , .

A Nyári csíkos borízű alma régi, hagyományos, magyar fajta. Rendkívül ellenálló, klímára és talajra is igénytelen.

Tömeg 30,0 kg
NYÁRI CSÍKOS BORÍZŰ ALMA konténeres GYÜMÖLCSFA

A Nyári csíkos borízű alma régi, hagyományos, magyar fajta. Rendkívül ellenálló, klímára és talajra is igénytelen. Kevés kártevő és kórokozó támadja. Erős növekedésű, nagy fát nevel. A metszést nem szereti.

Nyári-őszi alma. Július végétől, ősz közepéig szedhető, nem való tárolásra.

Gyümölcse savanyú, kifejezetten borízű, karakteres régi alma. Közepes méretű (50-55 mm). Termése alakra és méretre is kissé heterogén. Gömbölyű, erősen csíkozott, leveses, különleges borízű. Héja sárga, pirossal mosott a napsütötte oldalán. Húsa sárgásfehér, roppanós, lédús, íze savanyú.

Felhasználás: Gyümölcslének, almaecetnek, Cidernek és aszalásra kitűnő.

AZ ALMA BIOKERTI NÖVÉNYVÉDELMét tekintse meg a
technológiai oldalunkon

 

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat, biokiskertesz.hu oldalunkon online konzultációt is folytathat szakembereinkkel (Székely Gyöngyvér).
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.