Orange Sun

Cikkszám: BioV-BÁRSONYVIRÁG-RS015.
Kategóriák: , .

Orange Sun

1 112 Ft

Zengőlégy csalogató, fonalféregűző a kertben.

40 készleten

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Orange Sun bársonyviág bio vetőmag

Az Orange Sun bársonyvirág bio vetőmag virágja gazdagon virágzó, magas, elágazó termetű bársonyvirág fajta. A virágai egyszerűek, lombja finoman szeldelt, légies. Hosszan, júliustól októberig virágzik.

A bársonyvirág (más néven büdöske) különösen jó szolgálatot tesz a biokertben: gyökerei távol tartják a fonalférgeket. Ez minden bársonyvirágra igaz, de ez a fajta a szokásosnál erősebben hat a növények gyökerét károsító fonalférgekre. Virágai vonzzák a levéltetvek egyik nagy ellenségét, a zengőlegyet.

Az Orange Sun napos, jó vízelvezetésű helyet igényel. Ha a hőmérséklet vetéskor túl alacsony, az első virágok kevésbé lesznek szépek, de később ez helyrejön.

Vetés palántának: március

Vetés szabadföldbe:  május

Virágzási idő: július-október

Hasznos élő szervezetek, betelepíthető ragadozó- és beporzó rovarok rendelhetők biogazdabolt.hu webáruházunkban ITT:

Hasznos rovarok

ReinSaat vetőmagok

ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei sokkal alkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

Az Orange Sun bársonyvirág Magyarországon is bevált. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Nem forgalmazunk hibrid fajtákat. Az egészséges termő növényekről begyűjtött vetőmag így kiválóan használható a további években is mint vetőmag.

Orange Sun bársonyvirág bio vetőmag