Orgevit 7kg

Orgevit 7kg

3 650 Ft

Fermentált bio szerves trágya granulátum.

28 készleten

Cikkszám: KG-ORGEVIT7-VV-085.
Kategóriák: , .

Az ORGEVIT, fermentált, granulált bio állati trágya 7kg, egy kiváló minőségű szerves trágya 4-5 mm-es granulált forma, korszerű kiszerelésben.

Tömeg 7 kg
Bio besorolás

Hatóanyag

csomagolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Orgevit, fermentált, granulált bio állati trágya 7kg

Az ORGEVIT, fermentált, granulált bio állati trágya 7kg, egy kiváló minőségű szerves trágya, 4-5 mm-es granulált forma, korszerű kiszerelésben.

Összetétel:szerves anyag 65%, száraz anyag 90%, nitrogén 4,0%, Foszfor (P2O5) 2,5%, Kálium (K2O) 2,3%, Magnézium (MgO) 1,1%, Kálcium (CaO) 9,3%

Különösen alkalmas kertészeti és szabadföldi termesztéshez, valamint gyümölcsös, szőlő és dísznövények trágyázásához. A készítmény 100% állati trágyából készül. Természetes forrásként tartalmazza a növények számára szükséges makro- és mikroelemeket. A fermentációnak köszönhetően nem perzseli a gyökérzetet. A készítmény nagy százalékban tartalmaz humusz anyagot, ami segít megelőzni a talaj termőképtelenségét, elősegíti a növények tápanyag felvételét, javítja a talaj szerkezetét, növeli a vízkapacitást és meggátolja a kilúgozódást.

Mikroelemekben gazdag: Fe, Mn, B, Zn, Cu – káros kémiai anyagoktól mentes – klórtartalma alacsony

A szerves anyagok egy része egy év múltán sem bomlik fel teljesen, ezért a talajban ezután is fellelhető.

székely gyöngyvér ajánlásával

Ezt a sokoldalúan használható trágyát a következő feladatokhoz javaslom:

“Élő tápanyag” előállítására. Ez tulajdonképpen a kerti komposztálás során komplex talajjavító anyag létrehozását jelenti, melynek alapvető része az állati trágya. Az Orgevitet egyszerűen szórjuk a komposztra év közben többször, rétegekben.

Gyors nitrogénpótlásra a növekedés időszakában, amit fejtrágyázásnak is nevezhetünk. Ezt zöldségre, gyümölcsre, de gyepre is érthetjük. Egyszerűen kiszórjuk a talajra, ahonnan öntözővízzel fokozatosan mosódik a gyökérzónába.

Terméscsúcson a nagy termőképességű növények segítésére.

Mulcs kezelésére. Ilyenkor a mulcsra szórjuk kis mennyiségben, hogy a bontást végző, hasznos mikrobák szaporodását segítsük vele.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.