Orgevit 25kg

Orgevit 25kg

9 450 Ft

Fermentált bio szerves trágya granulátum.

Elfogyott

Cikkszám: KG-ORGEVIT25-VV-210.
Kategóriák: , .
Tömeg 25 kg
Bio besorolás

Hatóanyag

csomagolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Orgevit, fermentált, granulált bio állati trágya 25kg

Az ORGEVIT, fermentált, granulált bio állati trágya 25 kg, egy kiváló minőségű szerves trágya, 4-5 mm-es granulált forma, korszerű kiszerelésben.

Összetétel:szerves anyag 65%, száraz anyag 90%, nitrogén 4,0%, Foszfor (P2O5) 2,5%, Kálium (K2O) 2,3%, Magnézium (MgO) 1,1%, Kálcium (CaO) 9,3%

Különösen alkalmas kertészeti és szabadföldi termesztéshez, valamint gyümölcsös, szőlő és dísznövények trágyázásához. A készítmény 100% állati trágyából készül. Természetes forrásként tartalmazza a növények számára szükséges makro- és mikroelemeket. A fermentációnak köszönhetően nem perzseli a gyökérzetet. A készítmény nagy százalékban tartalmaz humusz anyagot, ami segít megelőzni a talaj termőképtelenségét, elősegíti a növények tápanyag felvételét, javítja a talaj szerkezetét, növeli a vízkapacitást és meggátolja a kilúgozódást.

Mikroelemekben gazdag: Fe, Mn, B, Zn, Cu – káros kémiai anyagoktól mentes – klórtartalma alacsony

A szerves anyagok egy része egy év múltán sem bomlik fel teljesen, ezért a talajban ezután is fellelhető.

székely gyöngyvér ajánlásával

Ezt a sokoldalúan használható Orgevit trágyát a következő feladatokhoz javaslom:

“Élő tápanyag” előállítására. Ez tulajdonképpen a kerti komposztálás során komplex talajjavító anyag létrehozását jelenti, melynek alapvető része az állati trágya. Az Orgevitet egyszerűen szórjuk a komposztra év közben többször, rétegekben.

Gyors nitrogénpótlásra a növekedés időszakában, amit fejtrágyázásnak is nevezhetünk. Ezt zöldségre, gyümölcsre, de gyepre is érthetjük. Egyszerűen kiszórjuk a talajra, ahonnan öntözővízzel fokozatosan mosódik a gyökérzónába.

Terméscsúcson a nagy termőképességű növények segítésére.

Az Orgevit bio trágya tökéletes a mulcs kezelésére. Ilyenkor a mulcsra szórjuk kis mennyiségben, hogy a bontást végző, hasznos mikrobák szaporodását segítsük vele.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.