Permetező olasz háti 12 liter

Permetező olasz háti 12 liter

28 500 Ft

Könnyű háti permetező. 

Elfogyott

Cikkszám: KG-PERMETEZŐHÁTI12-MGM-168.
Kategóriák: , .

A permetező olasz háti 12 liter Dimartino Miura márkájú, pumpás, vállra akasztható. Könnyen felvehető, nők számára is ideális.

Tömeg 3,41 kg
csomagolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Permetező olasz háti 12 liter

A Permetező olasz háti 12 liter Dimartino Miura márkájú, pumpás, vállra akasztható. A permetező szóró szár a markolattal együtt 70 – 110 cm. A betöltő nyílás átmérője 10 cm.

A permetezőgép és a permetezőszárat vászonbetétes ( 6,3 mm belső és 11,5 mm külső átmérőjű ) 120 cm hosszú tömlővel van összekötve. A permetező akasztó pántja fekete vászon, melynek a széllessége 3 cm. A kezelőanyag hőmérséklete minimum 1 C és maximum 40 C lehet.

A permetezőgép légtelenítő szelepével a belső nyomás állítható. A permetszóró fej több funkciós.

Anyaga: műanyag
Űrtartalma: 12 liter
Színe: sárga
Csomag mérete: 44,5 X 15 X 57 cm

Könnyen felvehető, nők számára is ideális.

Használatához az alábbi videó nyújthat segítséget:

Video

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.”