Plantella sárga rovarfogó lap

Plantella sárga rovarfogó lap

2 760 Ft

A vírushordozó berepülő rovarok elleni optikai/mechanikai csapda.

66 készleten

Cikkszám: KG-PLANTELLASARGA-PLAN-007.

A Plantella sárga rovarfogó lap optikai rovarcsapda, házi kertben, fóliasátorban, lakásban és üvegházban egyaránt használható.

Tömeg 0,1 kg
Bio besorolás

csomagolás

Hatóanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Plantella sárga ÁLTALÁNOS rovarfogó lap

A Plantella sárga rovarfogó lap optikai rovarcsapda, házi kertben, fóliasátorban, lakásban és üvegházban levéltetvek, gyászszúnyogok, molytetvek, levélaknázó legyek, földibolhák és gubacsszúnyogok előrejelzésére és gyérítésére.

Előrejelzésre 1 fogólap 10-100 m2 re míg gyérítés esetén 4 m2-re kerül 1 fogólap. A fogólapokat a növényállomány fölé 10 cm-rel kell függeszteni. Használata az egész szezon alatt javasolt, ha bepiszkolódik vagy tele lesz rovarral, újra kell cserélni.

SZÉKELY GYÖNGYVÉR ajánlásával:

Mi csak komoly rajzások esetén javasoljuk gyérítésre történő használatát! Rövid ideig!

Például a levéltetvek szárnyas alakjainak megjelenésekor, a liszteskék és földibolhák megjelenése után. Ezek előrejelzésére, csak kertenként egy lapot tegyünk ki.

Gyérítésre a Plantella tömeges kihelyezését javasoljuk a veszélyeztetett területeken. De csak 2 hétre! Egyrészt a lapok elpiszkolódnak, így hatékonyságuk már nem elégséges, másrészt pedig sajnos hasznos rovarokat is befognak.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.