Plantella sárga rovarfogó lap

Plantella sárga rovarfogó lap

2 760 Ft

A vírushordozó berepülő rovarok elleni optikai/mechanikai csapda.

25 készleten

Cikkszám: KG-PLANTELLASARGA-PLAN-007.
Tömeg 0,1 kg
Bio besorolás

csomagolás

Hatóanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Plantella sárga ÁLTALÁNOS rovarfogó lap

A Plantella sárga rovarfogó lap optikai rovarcsapda, házi kertben, fóliasátorban, lakásban és üvegházban levéltetvek, gyászszúnyogok, molytetvek, levélaknázó legyek, földibolhák és gubacsszúnyogok előrejelzésére és gyérítésére.

Előrejelzésre 1 fogólap 10-100 m2 re míg gyérítés esetén 4 m2-re kerül 1 fogólap. A fogólapokat a növényállomány fölé 10 cm-rel kell függeszteni. Használata az egész szezon alatt javasolt, ha bepiszkolódik vagy tele lesz rovarral, újra kell cserélni.

SZÉKELY GYÖNGYVÉR ajánlásával:

Mi csak komoly rajzások esetén javasoljuk gyérítésre történő használatát! Rövid ideig!

Például a levéltetvek szárnyas alakjainak megjelenésekor, a liszteskék és földibolhák megjelenése után. Ezek előrejelzésére, csak kertenként egy lapot tegyünk ki.

Gyérítésre a Plantella tömeges kihelyezését javasoljuk a veszélyeztetett területeken. De csak 2 hétre! Egyrészt a lapok elpiszkolódnak, így hatékonyságuk már nem elégséges, másrészt pedig sajnos hasznos rovarokat is befognak.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.